Gears 5 krijgt zeer binnenkort een grote multiplayertest

Wanneer je een Xbox One hebt, dan zijn er nog heel wat games om naar uit te kijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Gears 5. Het is het nieuwste deel in de Gears of War-reeks en tijdens de E3 werd het één en ander bekendgemaakt. Het was toen echter een topje van de ijsberg die werd getoond. Er werd toen al gezegd dat we in juli de mogelijkheid kregen om zelf meer van de game te ontdekken tijdens een multiplayertest. En nu is bekendgemaakt wanneer die test er komt.

Gears 5 multiplayertest komt er aan

De multiplayertest van Gears 5 wordt op 19 juli gehouden. Het gaat om een zogenaamde technische test, die de ontwikkelaar houdt om te kijken of alles in de game werkt zoals het moet werken. Maar voor zij die de game hebben gepre-ordered of lid zijn van de Xbox Game Pass is dit een uitgelezen kans om te kijken of de multiplayer bevalt. De eerste test loopt van 19 tot en met 21 juli, terwijl de tweede test gepland staat voor 26 juli en loopt dan tot en met de 29e.

Gears 5

Mocht je nog niet zo bekend zijn met de reeks en de multiplayer, dan is er een zogenaamde Bootcamp, die als een uitgebreide tutorial werkt en je de kneepjes van het vak leert. Daarnaast kun je aan de slag met modi als Escalation, Arcade en King of the Hill. Allemaal net even iets anders qua modi, maar uiteindelijk draait het er overal wel om dat je de tegenstanders afmaakt en dan vervolgens het klusje klaart met de kettingzaag op je geweer. Zoals het hoort bij een game als Gears 5. Hieronder een trailer over wat je van Escalation moet weten.

Wie de multiplayertest van Gears 5 gaat spelen kan ook nog een speciale banner gaan vrijspelen voor in de uiteindelijke release van de game. Op die manier kun je iedereen laten zien hoe goed je bent. De multiplayertest staat zowel voor de Xbox One als de pc gepland. De game zelf staat gepland voor 10 september. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gears 5 krijgt zeer binnenkort een grote multiplayertest
Sluiten