Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 juni 2019

Gears 5 is eindelijk onthuld: bekijk de eerste beelden

We hebben er lang op moeten wachten, maar tijdens de E3-persconferentie van Microsoft kregen we eindelijk de eerste beelden van Gears 5 te zien. De game verschijnt exclusief op de Xbox One en de pc.

Gears 5

In de trailer zien we het hoofdpersonage Kate in Gears 5, die met vele verschillende personages verbonden is. Het si een trailer die vooral bedoeld is om je een bepaalde sfeer te geven. Bekijk die trailer hieronder.

Na de trailer werd ook bekendgemaakt wanneer Gears 5 uitkomt. Heel erg lang hoeven we er niet op te wachten. Gears 5 staat gepland op 10 september. Kun je daar met moeite op wachten? Dan kun je een paar dagen eerder met de game aan de slag wanneer je of een speciale editie koopt of gebruik maakt van de Xbox Game Pass Ultimate. Verder heeft de ontwikkelaar plannen gemaakt over wanneer ze meer van de game gaan laten zien. In juli wordt er een test voor de multiplayer gehouden. Vervolgens komt er op de Gamescom in Duitsland aandacht voor de Horde-modus.

Op de E3 zelf werd na de trailer ook nog een voorproefje gegeven van de mode Escape. Zoals de naam doet vermoeden moet je in deze modus op de vlucht gaan en proberen te ontsnappen. Onderweg krijg je te maken met vele sterke vijanden die je moet verslaan, terwijl je tegelijkertijd achtervolgd lijkt te worden door een gevaarlijke wolk met gif. Om het geheel nog wat lastiger te maken, zijn er ook deuren die sluiten als je niet snel genoeg bent. Het ziet er naar uit dat je de modus met drie spelers tegelijkertijd kunt spelen.

Tot slot werd er nog bekend gemaakt dat je iets krijgt wanneer je de game van te voren pre-ordert. Een Terminator Dark Fate skin om mee los te gaan.

Wil je meer elzen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gears 5 is eindelijk onthuld: bekijk de eerste beelden
Sluiten