Daniel Koster
Daniel Koster Apple 22 sep 2015

Geef je MacBook extra karakter mee met de robuuste, houten hoezen van Glitty

Apple is een grote speler op de elektronica-markt. Van iPhones tot MacBooks en meer, de producten van Apple vliegen als warme broodjes over de toonbank. Maar dit geldt niet enkel voor de producten van Apple, ook accessoires die andere bedrijven maken om deze producten een extra dimensie mee te geven zijn er in grote getale. Eentje die we je niet konden onthouden zijn deze gave, houten MacBook-hoezen.

Je MacBook personaliseren

Je kon op WANT al andere manieren vinden om je MacBook te personaliseren, zoals het door middel van een laser laten graferen van je MacBook. Ben je echter op zoek naar een iets minder blijvende en drastische manier van het personaliseren van je laptop, dan zijn deze houten hoezen wellicht wat voor jou. Je kunt ze in walnoot, kers en ebbenhout aanschaffen en je MacBook krijgt er een prachtige, stijlvolle look van. En wat natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid is, is dat je laptop tegen bijvoorbeeld stootschade beschermd is.

Verschillende uitvoeringen

De MacBook-hoezen worden door Glitty verkocht. Je kunt voor je MacBook Pro Retina en – Air in de drie eerder genoemde houtsoorten covers vinden. Deze zijn voor je MacBook van 13-inch en van 15-inch beschikbaar. Prijzen beginnen vanaf zeventig euro (exclusief 11,50 euro aan verzendkosten). Het duurt een kleine week voordat je ze in huis hebt door de populariteit waarmee de hoezen ontvangen zijn. Wij begrijpen wel waarom!

Check ook:

Reageer op artikel:
Geef je MacBook extra karakter mee met de robuuste, houten hoezen van Glitty
Sluiten