Geef je Nintendo Switch een nostalgische Nintendo 64 look

De Nintendo Switch heeft er eindelijk voor gezorgd dat we de Nintendo 64 langzamerhand kunnen vergeten. De Nintendo 64 was immers één van de vetste consoles van de game-fabrikant uit Japan. Yes, de Gamecube en de Wii waren te gek, maar de 64 was baanbrekend. Het afgelopen jaar hebben we al veel uur met de Switch doorgebracht en er komen nog veel meer games op uit die de moeite waard zijn. Er schuilt echter één probleem achter de Switch: de console ziet er ietwat suf uit. Gelukkig kun je hem nu laten lijken op een Nintendo 64 dankzij een nieuwe mod.

Nintendo Switch mods: geef ‘m de Nintendo 64 look

De mensen achter Doyle Customs hebben een serie aan toffe mods uitgebracht. Weet wel dat de mods een flinke investering zijn. Een set tussen een dock en joycons kost je al snel meer dan 200 euro. Maar als jij iets speciaals wil doen met je Switch en goede herinneringen hebt aan het Nintendo 64-tijdperk, dan is dit je ding. Op zekers.

nintendo 64
nintendo 64

Nintendo 64-varianten

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende Nintendo 64-varianten. Wij zijn het meest fan van de gouden versie. Deze variant is gebaseerd op een gelimiteerde versie van de console. Toch is tegelijkertijd ook het doorzichtige uiterlijk tof en brengt dat jaren negentig gevoel weer helemaal terug naar boven. Vind je ook niet?

nintendo 64

Dit is overigens niet de eerste toffe Switch-mod die wij ooit zijn tegengekomen. Deze Zelda-mod blijft nog altijd de koning. Wist je trouwens dat je met een Raspberry Pi je eigen Nintendo Switch kunt bouwen? Oké, het gaat niet om de échte Switch, maar het is wel bijzonder om te zien wat je tegenwoordig al met de Raspberry Pi kunt maken. Toch laten wij het echte werk liever over aan de guys van Nintendo. Die Japanners snappen het toch net ietwat beter.

Reageer op artikel:
Geef je Nintendo Switch een nostalgische Nintendo 64 look
Sluiten