Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 13 feb 2016

Geef oude gadgets een awesome nieuwe bestemming mee met deze DIY-projecten

Heb je zin om creatief bezig te zijn en ben je op zoek naar een aantal nieuwe ideeën? Wij hebben een paar gave DIY-projecten voor je klaar liggen. De spullen die je niet meer gebruikt en op zolder of in de schuur alleen maar ruimte innemen kun je met een paar simpele stappen een nieuw leven inblazen. Hieronder kun je lezen hoe je van een oude desktop computer een prullenbak maakt, hoe je van je oude koelkast een gave party cooler kunt bouwen en meer.

Van een computerscherm naar een super gave prullenbak

Tegenwoordig is een computerscherm lang niet zo groot als tien jaar geleden. Heb je ook nog ergens een enorme koelkast van een scherm liggen? Dan kun je hier een prullenmand van maken. Het enige dat je nodig hebt is een oud computerscherm, een acrylplaat en een beetje geduld. Na een sessie klussen ben jij straks ook in het bezit van een hele gave prullenbak. Je kunt dit natuurlijk ook gebruiken als een geheime spaarpot! Check hier de instructies.

maak een party cooler van een oude koelkast

Was je net van plan je oude koelkast weg te geven of -gooien? Doe dat niet als je ook z’n vette party cooler in huis wilt hebben. Houd je bier en alle andere drank lekker koel met deze koelkasttafel die de aandacht van al je gasten zal stelen. Voor het omtoveren van je oude koelkast in een super gave party cooler heb je naast een koelkast ook een aantal andere spullen nodig zoals paletten, verf en schroeven. Uitgebreide instructies en een lijst van alle benodigdheden kun je hier vinden.

Prachtige flessenopeners van oud gereedschap

Het gebeurt wel eens dat je geen flessenopener tot je beschikking hebt, omdat je ‘m voor de zoveelste keer kwijt bent. Een aansteker of een lepel kan op zo’n moment wel van pas komen. Maar een toffe flessenopener is toch wel beter en fraaier om je favoriete drankje te openen. De meneer in dit onderstaande filmpje maakt van allerlei oud gereedschap prachtige flessenopeners. Met deze ontdoppers ben jij straks de baas van iedere vrijmibo!

Succes!

Met deze handige DIY kan je week(end) niet meer stuk. Heb je besloten (één van) deze projecten op te pakken dan wensen wij je alvast veel succes en plezier met deze nieuwe aanwinst! Stuur ons een fotootje op van jouw uiteindelijke creatie, we zijn benieuwd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geef oude gadgets een awesome nieuwe bestemming mee met deze DIY-projecten
Sluiten