Geekfilms: hét nieuws van juli 2014

De afgelopen maand was misschien wel de vetste van het jaar voor fans van films, tv-series en comics. De San Diego Comic-Con barstte los in The States en Kijkbaar.nl heeft een maand lang alleen maar geschreven over exclusieve trailers, foto’s en posters. Speciaal voor Want.nl zet Kijkbaar hieronder de vijf grootste aankondigingen van de afgelopen Comic-Con op een rij, waarbij natuurlijk trailers van Mad Max: Fury Road en de nieuwe Hobbit niet mogen ontbreken. Check it out!

1: Zombies en explosies in trailer The Walking Dead seizoen 5

Tot nu toe beperkte alles dat we van het vijfde seizoen van The Walking Dead hebben gezien zich tot beelden vanaf de set en een bezoekje achter de schermen. Maar de Comic-Con zou de Comic-Con niet zijn als er geen exclusieve trailer van de zombieserie uit zou komen. Een groep acteurs klom onlangs het podium op om de nieuwe, uitgebreide en vooral explosieve blik op het vijfde seizoen van The Walking Dead te tonen. En wat valt er te zien? Uiteraard zombies, gruwelijke gevechten, bezwete gezichten en gescheurde kleren. Benieuwd? Wees gewaarschuwd dat er behoorlijk wat spoilers in voor komen voor iedereen die seizoen vier nog niet heeft gezien!

2: Maak kennis met Gal Gadot als Wonder Woman uit Batman v Superman

Na Ben Affleck als Batman en Henry Cavill in vol ornaat als Superman is het nu eindelijk de beurt aan actrice Gal Gadot om te schitteren als Wonder Woman op een nieuwe foto uit Zack Snyder’s Batman v Superman: Dawn of Justice. Rechtstreeks vanaf de beursvloer van de San Diego Comic-Con kondigde Snyder zojuist de eerste blik op ‘Princess Diana of Themyscira’ aan. Zoals te verwachten rockt ze een zwaard, maar verrassend genoeg draagt ze een behoorlijk klassiek Wonder Woman-outfit. Wat vind jij van Gal Gadot als Wonder Woman? Te Kim Kardashian-y? Precies goed? Laat het weten!

 

3: Comic-Con: Alle Avengers bij elkaar op poster Age of Ultron

De afgelopen week heeft Marvel verschillende posters uitgebracht van Joss Whedon’s Avengers: Age of Ultron waarop alle hoofdrolspelers van de film – inderdaad, zelfs The Vision – te zien zijn. Nu de laatste twee posters uit zijn, kunnen ze allemaal samengevoegd worden tot een gigantische collage waarop alle Avengers te zien zijn. In Age of Ultron nemen ze het op tegen James Spader’s robotslechterik en zijn leger Ultronites (okay, zo heten ze niet echt). Op de onderstaande poster kun je Iron Man, Captain America, The Hulk, Quicksilver, Black Widow en de rest het zien opnemen tegen de robot-baddies.

 

4: Badass trailer van Mad Max: Fury Road met Tom Hardy

Vers van de beursvloer van de San Diego Comic-Con is hier de allereerste trailer van George Miller’s langverwachte actiefilm Mad Max: Fury Road. Tom Hardy speelt de hoofdrol en hot damn wat komt er een boel gestoorde actie op hem af! In het post-apocalyptische avontuur probeert Max (Hardy) een gevaarlijke reis door een verwoest landschap te overleven en deze eerste trailer geeft alvast een goede indruk van de obstakels die hij daar tegenkomt. Je moet de trailer meerdere keren checken om alle bizarre actie te spotten, maar dat is de video gelukkig meer dan waard!

5: Epische volledige teaser van The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Na de teaser van de teaser trailer was er afgelopen week eindelijk de eerste volledige teaser trailer van Peter Jackson’s The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Zoals de titel van de film al doet vermoeden, is er een grote strijd op komst, vooral omdat de immense draak Smaug aan het einde van de vorige film nog beloofde om heel Lake Town in vlammen op te laten gaan. De trailer van Five Armies laat alvast een beetje zien van de naderende strijd tussen de verschillende volkeren van Midden Aarde. Dit wordt hét conflict waar Hobbit-fans op zitten te wachten sinds Peter Jackson zijn plannen aankondigde om J.R.R. Tolkien’s boek te verfilmen. Ben je er klaar voor?

Naar welke van de bovenstaande films kijkt de geek in jou het meeste uit? Laat het weten in een reactie onder dit artikel en check Kijkbaar.nl voor meer filmnieuws!

Reageer op artikel:
Geekfilms: hét nieuws van juli 2014
Sluiten