Rutger Houweling
Rutger Houweling Digital 26 jul 2013

Geeks opgelet! YouTube organiseert van 4 tot 10 augustus Geek Week

Volgens YouTube is er nooit een betere tijd geweest om een geek te worden dan nu. Van Game of Thrones en The Big Bang Theory tot Harry Potter en The Avengers. De geek-culture explodeert. YouTube is dan ook uitgegroeid tot een platform waarop fans van over de wereld geek content creëren, delen en bekijken. Daarom willen ze de innerlijke geek in ons naar boven halen door de eerste Geek Week te organiseren.

Van 4 tot en met 9 augustus worden er op honderden speciale YouTube-kanalen elke dag nieuwe content binnen een bepaald thema geplaatst. Wat dacht je van Blockbuster Sunday, Global Geekery Monday, Brainiac Tuesday en Gaming Thursday. Onderwerpen als gamen, science fiction, wetenschap, comics, animatie, fantasie komen allemaal aan bod. Alle highlights van de dag worden vervolgens nog in een aparte video samengevat. Zorg er dus voor dat je op 4 augustus YouTube in de gaten houdt of abonneer je alvast op het speciale Geek Week-kanaal.

YouTube heeft overigens een briljante Geek Week-feature in de site gebouwd. Wanneer je ‘/ geekweek‘ in het YouTube-zoekveld typt, verandert het huidige design in een Unix-design. Nice gedaan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geeks opgelet! YouTube organiseert van 4 tot 10 augustus Geek Week
Sluiten