Daniel Koster
Daniel Koster 20 mei 2016

Geen sleutel onder de bloempot, baas heeft geheime bierstash eronder liggen

Eindelijk, het is weekend, vakantie of je hebt iets te vieren. In andere woorden: het is tijd om van een heerlijk biertje te genieten. Je hebt alle voorbereidingen getroffen. Je hebt de tofste bierglazen in huis en zelfs een manier gevonden waarbij je je bier binnen no time kunt koelen als dat nodig is. Kom je thuis, open je je koelkast, bier weg. Iemand anders was je voor, of je bent vergeten dat je gisteren iets meer biertjes achter de kiezen had dan de bedoeling was. Peter Götting heeft voor dit soort scenario’s de perfecte oplossing: een geheime bierstash in zijn tuin!

Een geheime bierstash in de tuin

Peter is een baas. De Duitser heeft namelijk dé manier gevonden om zijn bier te stallen. Op eerste gezicht is deze bloempot namelijk niets anders dan een bloempot. Echter blijkt niets minder waar. Wanneer de Duitse baas namelijk aan een hendel trekt die zich achter een balk bevindt gebeurt er iets wonderbaarlijks. De bloempot stijgt op magische wijze op richting de hemel. Hetgeen zich onder de bloempot verschanst doet je echter geloven dat je de hemel op aarde hebt gevonden. Een gekoelde voorraad aan bieren doemt namelijk op. Het enige dat jij hoeft te doen is wat bieren te grijpen en de hendel weer over te halen. De bierstash verdwijnt namelijk weer de diepte in:

Damn (Daniel), dit willen wij ook! Echter hebben we niet echt de zin en de tijd om dit zelf in elkaar te flansen. Jij ook niet? Dan is de eCool ideaal. Daarmee kun jij je bieren veilig en gekoeld onder de grond stallen zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. Cheers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Geen sleutel onder de bloempot, baas heeft geheime bierstash eronder liggen
Sluiten