Barry Kraakman
Barry Kraakman Apple 7 mei 2015

Geen vuiltje aan de lucht (en op de grond) met Bruno, de slimme prullenbak

Prullenbakken zijn over het algemeen geen interessante objecten om over te schrijven. Deze prullenbak die op Kickstarter staat is dat daarentegen wel. We hebben het over Bruno, een slimme prullenbak met meerdere interessante features.

Connected

Zoals verwacht is deze prullenbak connected. De prullenbak is verbonden met een applicatie voor Android of iOS. Hierop kan worden aangegeven wanneer de geïntegreerde voorraad van vuilniszakken bijna leeg is. Met een druk op de knop worden nieuwe, speciaal voor de Bruno gemaakte vuilniszakken besteld. Erg slim, maar niet noodzakelijk; ook vuilniszakken van een normaal formaat zijn in staat het vuil in de Bruno op te vangen. Daarnaast heeft de app ook een functie om een alert te sturen wanneer de vuilniszak moet worden geleegd.

Smart

Dat is echter niet eens het meest indrukwekkende aan deze prullenbak. Wat ons vooral tot Bruno aantrekt is het kleine ‘stofzuigertje’ aan de onderkant. Wanneer je tussen de vaste stofzuig-beurten door de kamer eens aanveegt, moet je altijd moeite doen dit in de vuilnisbak te krijgen. Met de Bruno niet meer; veeg het hoopje vuil voor de gleuf aan de onderkant en Bruno zuigt ‘t vuil op. Samen met de klep, die automatisch opent wanneer je je hand boven de bak houdt, maken deze functies de Bruno een uiterst gebruiksvriendelijke prullenbak.

Wees er snel bij

Wij voelen voor het eerst iets dat lijkt op drang om een prullenbak aan te schaffen. Heb jij dat ook? Dan kan-ie nu voor ongeveer 140 euro worden besteld op de Kickstarter-pagina. Wees er echter wel snel bij; als Bruno in de winkels komt zal de prijs omgerekend ongeveer tweehonderd euro zijn. En er komen zal de Bruno zeker, aangezien het Kickstarter doel al lang en breed is gehaald.

Reageer op artikel:
Geen vuiltje aan de lucht (en op de grond) met Bruno, de slimme prullenbak
Sluiten