Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 17 jan 2019

Deze feature is hét geheime wapen van de Samsung Galaxy S10

In de afgelopen maanden hebben we al heel veel gehoord en gelezen over de Galaxy S10. Samsung introduceert zijn nieuwe vlaggenschip serie op 20 februari tijdens het Unpacked event. Maar waar we over de hardware al best veel weten, kunnen we op het gebied van software nog heel veel leren. Zo komt vandaag een feature aan het licht voor de Galaxy S10 X (Beyond X) wat zonder twijfel hét geheime wapen van deze smartphone gaat zijn. Mocht het werken, dan veranderd deze feature het gebruik van de smartphone voorgoed. 

Life Pattern: hét geheime Galaxy S10 wapen

Vanmorgen heeft een verslag van Zuid-Koreaanse media een nieuwe feature voor de Galaxy S10 aan het licht gebracht. Inmiddels weten we dat de serie voorzien is van maar liefst vier verschillende toestellen, met de Galaxy S10 X (Beyond X) als absoluut hoogtepunt. De smartphone is voorzien van 5G ondersteuning, een gigantische batterij en draagt zes camera’s met zich mee. Maar waar dit allemaal vrij indrukwekkend is, stelt het niets voor in vergelijking met de Life Pattern feature. Deze feature veranderd de manier waarop we smartphones gebruiken voorgoed. Mits het goed werkt natuurlijk.

De Life Pattern feature zal zich enkel en alleen bevinden in de duurste variant van de Galaxy S10 line-up. Het gaat om een Augmented Reality feature welke de functionaliteiten van de smartphone baseert op het gedrag van de gebruiker. Dit doet het door het gedrag te analyseren en op deze manier patronen te herkennen. Volgens het verslag ziet Samsung dit als een nieuwe manier om smartphones te gebruiken. Sterker nog: waar jij als gebruiker jezelf aan moet passen aan het toestel, werkt dit nu andersom. Je krijgt dus een smartphone die zich volledig aanpast aan jouw gedrag.

Samsung Galaxy S10

Het zou kunnen betekenen dat Life Pattern ervoor zorgt dat het vermogen van de processor, bijvoorbeeld, helemaal automatisch afgesteld wordt op jouw verwachtingen. Uiteraard is het nog maar de vroeg hoe goed dit werkt. Mocht Samsung het voor elkaar hebben gekregen om de feature daadwerkelijk vlekkeloos te laten werken, dan hebben we te maken met een revolutionaire feature. Maar heel eerlijk gezegd hoeven we daar, in de eerste maanden, niet van uit te gaan.

Releasedatum Galaxy S10

Op 20 februari 2019 krijgen we eindelijk het toestel te zien waar we al tijden op wachten. Na het aanhoren van gigantisch veel geruchten en het bekijken van ontzettend veel leaks, is het tijd om het daadwerkelijk toestel onder ogen te krijgen. Tijdens het Unpacked event lanceert Samsung drie versies van de Galaxy S10 serie. De enige variant die we, naar verwachting, niet te zien krijgen is het Galaxy S10 X toestel. De verwachting is dat Samsung de toestellen binnen 24 uur nadat Unpacked is afgelopen, op de markt zet.

Samsung Galaxy S10 batterijcapaciteit

Het Galaxy S10 X toestel zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019 verschijnen. Dit toestel verschijnt vanwege het tienjarige jubileum van de Galaxy serie en beschikt over de meest indrukwekkende specs van de huidige Samsung line-up. De verwachting is dat de Galaxy S10 X vanaf mei 2019 beschikbaar zal zijn, maar officieel woord daarover is nog uitgebleven.

Reageer op artikel:
Deze feature is hét geheime wapen van de Samsung Galaxy S10
Sluiten