Daniel Koster
Daniel Koster Apple 22 aug 2016

Gemakkelijke manieren om geheugen op je iPhone vrij te maken

Helaas, als je ooit een iPhone hebt gekocht met bijvoorbeeld zestien gigabyte aan opslag, dan zit je hieraan vast. Apple biedt je namelijk geen manier aan om de opslag op je telefoon zelf op te krikken. Je bent dus aan ons overgeleverd met manieren om geheugen op je iPhone vrij te maken. We zullen je niet teleurstellen!

Zo maak je geheugen op je iPhone vrij

Het kan goed zijn dat je spijt hebt van je keuze om de goedkoopste iPhone op de kop te tikken. Je geheugen is namelijk zo vol. Echter kan dat ook gebeuren als je bijvoorbeeld een iPhone met 32 gigabyte aan geheugen hebt. Om een lang verhaal kort te maken: wat extra ruimte op je telefoon vrijmaken kan nooit kwaad. En dat heeft natuurlijk niet enkel met je opslag te maken. Dat komt ook de prestaties van je telefoon ten goede. Hoe minder data zich op je telefoon bevindt, hoe sneller-ie zal reageren op de zaken die jij van ‘m verlangt. Het is dus wel zo raadzaam de volgende tips in achting te nemen!

Met deze zes tips kom je dus een heel eind. En dat is niet alles, we hebben namelijk nog een goede tip voor je in petto. Hiermee kun je een paar gigabyte extra geheugen op je telefoon bewerkstelligen. Het unieke hieraan is dat je niets hoeft te verwijderen. Je hoeft enkel een slimme truc uit te voeren. Die werkt echt!

Reageer op artikel:
Gemakkelijke manieren om geheugen op je iPhone vrij te maken
Sluiten