WANT to Have: geinige cadeau-gadgets die je eigenlijk voor jezelf wilt houden

We schrijven vaak over nuttige gadgets. Van fitnessgadgets tot slimme tandenborstels; het kan voor ons niet innovatief genoeg zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer gadgets die echt briljant zijn en waarvan je wel wilde dat je ze zelf had uitgevonden. Hieronder staan 5 van dat soort toffe en geinige gadgets. Je hebt misschien niet zo veel aan deze gadgets, maar ze zijn gewoon awesome. Geef ze cadeau, hou ze voor jezelf, het maakt ons niet uit. Wij maken het lijstje en de rest is aan jou.

De verjaardagskaart die maar niet ophoudt

Waarom iemand een oubollige verjaardagskaart met bloemen er op geven als deze kaart er ook nog is? De verjaardagskaart die niet ophoudt is namelijk alles behalve nietszeggend. In tegenstelling: hij houdt niet op met jengelen. Dit is dé verjaardagskaart om aan iedere vriend en vijand te geven.

De verjaardagskaart speelt de verjaardagsklassieker ‘Happy Birthday’ tot de batterij van de kaart leeg. Aangezien de batterij circa 3 uur mee gaat kan dit wel even duren. Wanneer het lipje wordt verwijderd speelt de kaart non-stop het liedje dus pas op dat dit wel pas gebeurt wanneer je op het feestje bent aangekomen. De enige manier waarop de kaart nog gestopt kan worden is door hem te vernietigen. En dat zou zonde zijn van je cadeau he? Prijs: 16,95 euro.

cadeau

Vaportini verdamper voor het inhaleren van alcohol

Heb je een vriend of vriendin die al van tequila naar tequila suicide is overgestapt en voor wie zelfs daar de spanning van af is? Dan is de Vaportini een goed cadeau. Met de Vaportini wordt alcohol niet gedronken, maar ingeademd. Doordat het hele spijsverteringskanaal wordt omzeild is het effect en de smaak van het inademen intens. Ook neem je met het inhaleren geen calorieën tot je dus kun je een extra stuk verjaardagstaart eten.

Het werkt heel simpel: steek de kaars aan, wacht 5 tot 10 minuten en neem en trekje. De Vaportini wordt geleverd met glas, glaskogel, steel, metalen ring, theelicht en trechter. De alcohol moet je zelf kopen maar die is op de verjaardag vast in overvloed aanwezig. Prijs: 49,95 euro.

cadeau

Hoekbril voor het lezen tijdens het liggen

In bed lezen is heerlijk en tegelijkertijd echt ellendig. Liggend je boek vasthouden is gewoon onmogelijk, mits je de armen van Yuri van Gelder hebt. Deze hoekbril voor het liggen is de ideale oplossing voor de kramp in je armen en stijve nek de volgende ochtend.

De bril projecteert met de speciaal gespiegelde lenzen de tekst die wordt gelezen met 90 graden. Op die manier kun je plat liggen of rechtop zitten zonder je hoofd te hoeven buigen. Dit cadeau is niet alleen een bril. Je bespaart de persoon aan wie je hem geeft, of wanneer je je zelf trakteert, ook een aantal afspraken bij de fysiotherapeut. De bril kan ook over een optische bril worden gedragen. Prijs: 17,95 euro.

cadeau

Magisch cadeau: toverstaf-afstandsbediening

Sinds jaar en dag gebruiken we al de saaie afstandsbediening. Daar mag wel eens verandering in worden gebracht. Iedere Harry Potter-fan zal helemaal wild gaan op deze briljante toverstaf-afstandbediening.

Met een simpele beweging kun je apparaten bedienen. De toverstaf-afstandsbediening kan 13 commando’s leren en kan meerdere appaaraten bedienen. De toverstaf onthoudt de verschillende commando’s in de training-modus. daarna werkt de toverstaf met de geleerde infraroodcodes. Naast dat de afstandbediening er spectaculair uit ziet, zien je manoeuvres om te zappen naar een andere zender er waarschijnlijk ook prachtig uit. wij zijn benieuwd. Prijs: 57,95 euro.

cadeau

Mystical Fire

Open vuren, wanneer van tevoren bepaalde veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, zijn top. Ze zorgen altijd voor net een beetje extra sfeer aan een tuinfeest, avondje op het strand of in de skihut. Met Mystical Fire wordt het nóg gezelliger.

Mystical Fire bestaat uit tien verpakkingen. Gooi een tot drie verpakkingen op het houtvuur en aanschouw het kleurrijke feestje voor je. De verpakkingen bevatten kopersulfaat en koperchloride en branden iets langer dan dertig minuten. Blauw, groen, paars, rood en alle kleuren daar tussenin; gooi een verpakking in het vuur en verras iedereen met dit magische fikkie. Prijs: 14,95 euro.

cadeau

Geef je de hoekbril niet weg maar neem je hem zelf mee op strandvakantie? Vergeet dan niet te checken welke deze onderwatercamera je het beste mee kunt nemen!

Reageer op artikel:
WANT to Have: geinige cadeau-gadgets die je eigenlijk voor jezelf wilt houden
Sluiten