27 jul 2016 Daniel Koster

Met dit wonderspul kun je werkelijk waar alles op elk oppervlak bevestigen

Hoe handig zou het zijn als je al je spullen aan allerlei oppervlakten kon plakken? Dat je tijdens het koken tegelijkertijd je telefoon of tablet tegen de muur plakt om tegelijkertijd heerlijk te kunnen Netflixen. Nu zijn we een wonderapparaat tegen het lijf gelopen dat dit mogelijk maakt in de vorm van deze gel pads. Dit is naast een zwevend glas toch wel één van de favoriete gadgets van de WANT-redactie van de afgelopen maand!

De gel pads van Fixate laat je je spullen overal aan plakken

Muren, tafels, snijplanken, beeldschermen, deuren, glazen enzovoorts. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt daar met behulp van deze gel pads spullen aan plakken. Hierbij kun je denken aan het plakken van je telefoon aan je dashboard voor navigatie. Of als je creatiever bent het maken van je eigen selfiestick door je telefoon aan een stuk hout te plakken. Maar daar blijft het niet bij. Het ophangen van je sleutels, het vervangen van dubbel plakkend tape of het creëren van unieke wijnhouders door het spul aan de muur te plakken en je wijn zo te stallen. Het kan allemaal! Hierbij is het handigst nog wel dat deze je gel pads kunt hergebruiken. Je kunt ze namelijk gemakkelijk verwijderen en later weer toepassen. Wij zijn fan! Check de onderstaande video maar even voor een visuele uitleg. Ideaal dit, toch?

Gel pads

Haal ze in huis!

Waar wacht je nog op? Je gaat namelijk flink wat plezier aan deze geld pads beleven. En dat voor bijna geen geld. Je kunt de twee uitvoeringen (een cirkel en een driehoek) voor een kleine tien euro inclusief verzendkosten href=”https://www.kickstarter.com/projects/frostedconcepts/fixate-gel-pads” target=”_blank”>hier aanschaffen. Daar ga je flink plezier aan beleven, dat beloven we je!

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met dit wonderspul kun je werkelijk waar alles op elk oppervlak bevestigen
Sluiten