Gamers kunnen geld voor Warcraft 3: Reforged makkelijk terugkrijgen

Vorige week verscheen de pc-game Warcraft 3: Reforged. Het is een heruitgave van de originele game die zeer populair was voor de release van World of Warcraft. Echter is niet iedereen tevreden met de game.

Het probleem zit hem vooral in het feit dat de game er niet zo goed uit ziet als de beelden die Blizzard vrijgaf tijdens de Blizzcon 2018. Gebruikers hebben zodoende het gevoel dat de game een bedrog is en waren daar zeer kritisch over. Nu heeft de uitgever de mogelijkheid gegeven om geld terug te geven.

Blizzard geeft Warcraft 3: Reforged-spelers hun geld terug

Als het goed is, maakt het daarbij niet uit hoeveel tijd je in de game hebt gestoken. Op Reddit zijn er verschillende spelers die stellen de game enkele uren te hebben gespeeld, maar zonder problemen hun geld terug krijgen op het moment dat zij de procedure daarvan afleggen. Mocht je dat ook willen doen omdat de game niet is wat jij er van verwacht of omdat je simpelweg een andere reden hebt, dan kun je de procedure via deze link doorlopen.

Warcraft 3: Reforged
Niet zo mooi als de ontwikkelaars het eerst lieten zien (Bron: Blizzard)

Als gevolg van de teleurstelling van de fans, wordt de game op onder andere Metacritic hard afgekraakt. Waar media de game gemiddeld belonen met een 6,1, zijn de fans minder te spreken. Zij hebben de game gebombardeerd met negatieve reviews. Daardoor staat de game nu gemiddeld op een 0,5. En dat terwijl ik van vroeger geleerd hebt dat je voor het juist schrijven van je naam nog altijd een 1 hoort te krijgen, maar die boodschap is niet helemaal goed overgekomen.

(Bron: Blizzard)

Ondanks dat Warcraft 3: Reforged niet zo mooi is als de beelden die Blizzard in het verleden heeft gedeeld, is het nog altijd een titel die de visuele stijl van het originele spel heeft verbeterd. Op die manier werkt het allemaal een stuk beter op de hedendaagse pc’s. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gamers kunnen geld voor Warcraft 3: Reforged makkelijk terugkrijgen
Sluiten