Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 22 mei 2019

Samsung Galaxy Note 10 nóg groter dan de Note 9!

De langverwachte Galaxy Note 10 zal pas later dit jaar te verkrijgen zijn, maar er is inmiddels al veel informatie gelekt. Een van de meest recente geruchten gaat over het formaat van het scherm. Een benchmark test leek namelijk uit te wijzen dat de modellen een ander ratio zullen hebben dan hun voorganger.

Galaxy Note 10: Is dit het formaat?

Er zijn opnieuw dingen gelekt omtrent de aankomende Samsung Galaxy Note 10. Bronnen vermoeden nu een scherm met 19:9 ratio, wat groter is dan de 18.5:9 ratio van voorganger Note 9. Deze informatie is naar buiten gebracht door HTML5, een bekende benchmark test site.

Andere bronnen beweren dat het model een 6.6-inch display gaat hebben, terwijl de Note 9 het met een 6.4-inch scherm moest doen. Tevens zal er net zoals bij de Galaxy S10 een 5G variant van het toestel komen.

Samsung Galaxy Note 10

Daarnaast denkt men dat de Galaxy 10 geen buttons zal hebben, maar wel 4 camerasensoren. Daarentegen zal het toestel naar alle waarschijnlijkheid niet gebruik maken van Samsung’s nieuwe camera van maar liefst 64 megapixel.

Het spreekt voor zich dat dit best wel een gemist kans is, aanzien het bedrijf hiermee het toestel een flink stuk interessanter had kunnen maken. Veel smartphone gebruikers hebben namelijk toch een goede reden nodig om over te stappen naar een nieuw toestel.

50W snellaadfunctie

De Galaxy Note 10 gaat vermoedelijk voorzien zijn van een 4,300mAh batterij, wat ook een formaat groter is dan de 4,000mAh variant van de Note 9. Er zou ook sprake zijn van een 50W snellaadfunctie, wat een erg aantrekkelijke feature zou zijn.

Samsung Galaxy Note 10

Het bedrijf moet alleen wel oppassen niet dezelfde fout te maken als bij de Galaxy Note 7. Toen waren er namelijk een aantal incidenten met toestellen welke in brand zijn gevlogen. De oorzaak hiervan lag hoogstwaarschijnlijk bij de batterij.

Heb jij interesse om meer leaks en andere nieuwtjes omtrent de smartphones van Samsung te lezen? Blijf dan ons overzicht goed in de gaten houden.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10 nóg groter dan de Note 9!
Sluiten