Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 28 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Gelekte render bevestigt belangrijkste feature OnePlus 7

Het is weer steeds vaker raak, nu de lancering van de OnePlus 6T steeds verder achter ons ligt. Waar we gisteren kennis maakten met vermeende renders van de OnePlus 7, komen daar nu nog meer beelden bij. Dit keer gaat het om een bekende bron voor leaks: hoesjesmakers.

OnePlus 7 renders gelekt

Die moeten ruim voor een toestel uitkomt al hun accessoires ontwerpen en produceren. Zodat jij, als je de gloednieuwe OnePlus 7 aan hebt geschaft, er meteen een mooi case of hoesje bij uit kunt zoeken.

Zij zijn nu dus al bezig met de OnePlus 7, en dat levert nu gelekte renders van het toestel op. De resulterende beelden komen overeen met wat we dankzij eerdere leaks al wisten. Een van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de OnePlus 6 en OnePlus 6T wordt de uitklapbare camera.

Geen notch meer dus. Die nieuwe feature wordt bevestigd door deze beelden. Ook zien we opnieuw de driedubbele camera aan de achterkant, een volumeknop aan de linkerkant en de bekende en kenmerkende Alert Slider aan de rechterkant.

OnePlus 7 case

Verdere uitsparingen bevestigen ondersteuning van USB Type-C en een 3.5mm headphone jack. OnePlus heeft zelf nog niks bevestigd. De marketingmachine is nog niet eens op gang gekomen, terwijl OnePlus normaliter juist ver van te voren begint met teasen.

De uiteindelijke aankondiging van de OnePlus 7 laat waarschijnlijk dus nog wel even op zich wachten. De concurrentie heeft zijn nieuwste wapenfeiten al wel uitgebracht. Denk aan Samsung met de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10e, en Huawei met de P30 en P30 Pro. Wordt vervolgd!

Lees dit ook: Apple erkent MacBook probleem eindelijk en biedt excuses aan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gelekte render bevestigt belangrijkste feature OnePlus 7
Sluiten