Noah Korevaar
Noah Korevaar Pop-Culture 6 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Gelekte foto’s Black Widow film van Marvel hinten naar onverwachte twist

Ondertussen draait Avengers: Endgame alweer zo lang in de bioscoop dat je waarschijnlijk niet meer bang bent voor spoilers, maar bij deze: ⚠️dit artikel bevat spoilers⚠️Je bent gewaarschuwd. Nieuwe gelekte setfoto’s van de aankomende Black Widow film!

Marvel na Avengers: Endgame

We weten nog vrij weinig over Marvels plannen na Endgame. Althans, officieel. Er is namelijk wel al een hele lineup aan films voor de komende tien jaar gelekt.

Marvel houdt bewust de plannen compleet geheim tot eind juli. Dan vindt San Diego Comic Con plaats, waar Marvel Studios president Kevin Feige de volgende Phase gaat onthullen. Een spoiler-gevoelige onthulling, gezien de personages die het loodje legden in Avengers: Endgame.

Black Widow film

Vandaar dat de studio er nog even mee wacht. In de tussentijd gaat de productie van die films echter gewoon door. Sterker nog, de aankomende solo Black Widow film wordt op het moment van schrijven al gefilmd. Dat die film eraan komt, is dus al lang geen geheim meer.

Door de gebeurtenissen in Endgame gingen we er vanuit dat de Black Widow film zich in het verleden af zou spelen. Mevrouw Romanoff stierf immers in het epische slotstuk van meer dan tien jaar aan films. In de vorige films werd al meermaals gehint naar een avontuur dat ze ooit had beleefd in Boedapest. De conclusie leek duidelijk: Marvel gaat voor de solo-film eindelijk dat verhaal vertellen.

Comeback?

Gelekte setfoto’s zorgen er nu echter voor dat het internet als de malle aan het speculeren is geslagen. Wellicht speelt de solo film zich niet compleet in het verleden af. Oftewel, wellicht komt Natasha Romanoff gewoon terug. Leeft Black Widow weer?

Op de foto in kwestie zien we de actrice uit een meer komen, met een soort gloeiend rood iets in haar handen. Dit is pure speculatie, maar het lijkt een Infinity Stone te zijn. Wellicht is Captain America aan het einde van Endgame terug gegaan in de tijd en heeft hij Natasha gered met een Reality Stone. Het meer doet immers sterk denken aan Vormir.

Wat ons betreft zou het ergens jammer zijn als Marvel voor die route kiest. De meeste sterfgevallen in de comics boeten aan impact in doordat de superheld in kwestie vaak een paar weken later weer tot leven wordt gewekt in een nieuwe comic. Marvel Studios president Kevin Feige gaf eerder al aan dat hij het anders wil aanpakken op het witte doek.

Waar Iron Man sowieso dood blijft, kunnen we dus wellicht wel op de comeback van Black Widow rekenen. Voorlopig blijft het bij vage gelekte foto’s en speculatie, dus neem dit nieuws vooral met een korrel zout. Laat de komende tien jaar maar komen!

?Check ook: Dit zijn alle top 22 Marvel films gerangschikt, van slechtst naar best

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gelekte foto’s Black Widow film van Marvel hinten naar onverwachte twist
Sluiten