Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 28 sep 2016

Stilte was nog nooit zo fijn: met de Muzo kun je geluid blokkeren

Soms heb je van die dagen dat je je enorm kunt ergeren aan de geluiden om je heen. Jij wilt net lekker een boek lezen, slaat het boek open en…je bovenburen zijn plots in gabbertjes uit de jaren negentig veranderd. Dag rustig moment voor jezelf. Het liefst wil je al dat geluid blokkeren. En dat is precies wat dit apparaat doet.

Je eigen forcefield

De Muzo is een apparaat dat geluiden blokt. Door gebruik te maken van anti-vibratie worden geluidsgolven tegengehouden. Het apparaat heeft drie standen: Serenity, Sleep en Secret.

In de Serenity modus zet je de Muzo tegen een vlak oppervlakte, waardoor je als het ware een eigen krachtveld hebt dat geluiden van buiten tegenhoudt. Dat boek lees je nu ongestoord uit! Bij de Secret mode creëer je ook een soort krachtveld, alleen dan om geluiden die jij maakt te verminderen. Zo kun je gesprekken voeren, zonder dat andere mensen last van je hebben. In de Sleep mode plaats je de Muzo tegen muur of raam. Een nacht ongestoord tukken. Wie wil dat nou niet?

Geluid blokkeren

Dat er veel behoefte is aan een geluid blokkeren is duidelijk. De Muzo had een streefbedrag van honderdduizend dollar op Kickstarter, maar zit daar ver overheen met 533.000 dollar. Bizar toch! Wil je een Muzo? Dat kan! Je kunt ‘m hier bestellen voor ongeveer 145 euro. Je zult alleen nog even geduld moeten hebben. Ze worden pas vanaf april 2017 verscheept. De Muzo is trouwens niet het enige awesome product van Kickstarter. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Glowforge 3D-laserprinter?

Reageer op artikel:
Stilte was nog nooit zo fijn: met de Muzo kun je geluid blokkeren
Sluiten