Geniet nu van de beta van Battlefield V

Goed nieuws voor iedereen die wilt weten of de game Battlefield V is. De open beta van de game is begonnen. Dat betekent dat je hem nu kunt downloaden en los kunt gaan!

De Battlefield V open beta

De beta duurt uiteindelijk een week. Op 11 september om vier uur ‘s middags is het feest voorbij. Tenzij er straks allemaal problemen gaan ontstaan. Dan is de kans groot dat je een dag extra krijgt om de game te kunnen spelen. De open beta is voor consumenten een kans om te kijken of Battlefield V iets voor hen is. Maar voor ontwikkelaar Dice is het een mooi moment om te kijken of de dingen die in de game zitten wel kloppen.

Battlefield V beta

Zo gaat men testen hoe de servers het houden bij veel gamers, of het matchmakingsysteem werkt zoals het zou moeten en hoe het zit met de balans in de gameplay.

De beta bestaat uit een aantal onderdelen. Wie er van houdt om de Conquest modus met 64 man tegelijkertijd te spelen, kan dat straks doen op de maps die zich afspelen in Rotterdam en Narvik, Noorwegen. Het idee van deze modus is hetzelfde als altijd. Je moet proberen om punten te veroveren, die in bezit te houden en de tegenstanders af te knallen. In de beta kun je daarbij gebruik maken van de optie om je eigen verdedigingslinie te maken en te spelen met wapens die je kunt plaatsen.

Battlefield V beta

Daarnaast is er ook een voorproefje van Grand Operations, die bestaat uit twee dagen. Daarbij verplaatst de strijd zich naar verschillende plekken. Ook krijg je in de beta een voorproefje op Tides of War.

De game zelf komt op 20 november. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Geniet nu van de beta van Battlefield V
Sluiten