Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 jun 2019

Geniet van de pijnlijkste E3-momenten in deze video

De afgelopen weken stond de gameswereld in het teken van de E3. Eerst had je de verschillende lekken aan de vooravond van de beurs, zodat we al wat wisten van de game. Vervolgens waren er de persconferenties met de verschillende aankondigingen, gevolgd door de mogelijkheid om de games te spelen. En het geheel werd afgesloten met de verschillende hands-ons. Het was een mooie periode. maar ook één die vol zat met pijnlijke momenten.

Pijnlijke momenten van de E3

En deze video voegt dat geheel samen. Met twintig minuten is het een video die zeker aan de lange kant is, maar hij is goed in elkaar gezet. Door wat editting geintjes zien sommige lullige momenten in de video er nog wat stommer uit. Maar aan de andere kant is het eigenlijk al jaren zo dat de E3 gevuld wordt met suffe momenten en mensen die gewoon niet heel erg geschikt zijn om te presenteren. Of dat er gasten zijn die tijdens een interview zulke pijnlijke stiltes laten. Of wat te denken van het feit dat de ene persoon praat over respect en je vervolgens iemand helemaal ziet schelden. Of celebrity’s die games spelen waar ze eigenlijk helemaal geen verstand van hebben.

De video is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken en heeft veel goede reacties opgeleverd. En eerlijk is eerlijk, tijdens het kijken van de video heb ik meer dan één keer moet grinniken over de pijnlijkheid die tijdens de E3 aan ons voorbij is getrokken. Het bewijst ook maar weer eens dat er genoeg momenten zijn waarvoor je echt niet ‘s nachts hoeft op te blijven, omdat je vaak dan alleen maar teleurgesteld wordt. Hopelijk heeft de video je vermaakt. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan zeker onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Geniet van de pijnlijkste E3-momenten in deze video
Sluiten