Ilona Braam
Ilona Braam Home 25 jun 2017

Was je favoriete kleding binnen vijf minuten met de Gentlewasher

Waar vroeger oma’s kleding met de hand moesten wassen hebben we nu allerlei geavanceerde wasmachines. Maar in sommige gevallen kunnen moderne wasmachines toch niet ideaal zijn. Wasprogramma’s duren over het algemeen behoorlijk lang en zijn niet altijd even goed voor je kwetsbare kledingstukken. En als er geen elektriciteit is kun je al sowieso niks beginnen. Met de Gentlewasher heb je hier allemaal geen last van. Hiermee was je zonder elektriciteit je was binnen vijf minuten. Back to the basics, maar dan beter.

De Gentlewasher is een efficiënte handwas machine

De Gentlewasher bestaat in principe uit een trommel, welke je via een handel met de hand kunt ronddraaien. Om te beginnen vul je de trommel met water en wasmiddel en voeg je daarna je kleding toe. Vervolgens draai je twee minuten aan de handel. Door het speciale design van de trommel komt het water met het wasmiddel via meerdere richtingen over je kleding heen om het grondig te kunnen reinigen. Na de twee minuten wassen, spoel je de kleding door weer twee minuten rond te draaien en je favoriete shirts zijn weer helemaal schoon. Het apparaat is overigens dusdanig ontworpen dat je minder wasmiddel en water nodig hebt dan bij een elektrische wasmachine.

Gentlewasher

Neem je wasmachine overal met je mee

Een groot voordeel aan de Gentlewasher is dat hij mobiel is. Met een gewicht van maar 11 kg is hij makkelijk overal mee naartoe te nemen en heb je altijd schone kleding bij je. Een ander voordeel is dat je hem kunt gebruiken wanneer je eigenlijk maar een halve was hebt.

Gentlewasher

Haal een Gentlewasher in huis en help mee aan een duurzamere wereld

De Gentewasher is ontworpen door de startup Monono uit Den Haag, welke gelooft in het zorgen voor kleding en tegelijkertijd ook de planeet. Met de mini wasmachine kan Monono achter beide aandachtspunten een vinkje zetten. Wie hieraan mee wil doen kan de Gentlewasher via Indiegogo bestellen voor 299 dollar.

Als het je overigens niet uitmaakt dat een wasprogramma uren duurt en je eigenlijk liever lui bent komt LG binnenkort met een slimme wasmachine die je zeker nodig hebt. De nieuwe LG Signature wasmachine zal namelijk uitgerust worden met Google Assistant en voortaan je wasslaaf zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Was je favoriete kleding binnen vijf minuten met de Gentlewasher
Sluiten