Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 20 mrt 2019

Game of Thrones bedenker doet goed woordje voor Captain Marvel

Elk jaar breidt het cinematische Marvel universum zich weer uit en onlangs konden fans weer een nieuwe heldin bewonderen in de bioscoop, namelijk Captain Marvel. En hoewel sommigen de vrouwelijke superheld wat minder vinden dan bijvoorbeeld Captain America of Thor, doet de film het ontzettend goed in de bioscoop en is zelfs Game of Thrones bedenker George R.R. Martin diep onder de indruk van de kracht (en charmes) van Captain Marvel.

Grote problemen voor Thanos

Martin liet onlangs via zijn blog weten dat hij de nieuwe film enorm vermakelijk vindt en dat hij ernaar uitkijkt om te zien hoe Captain Marvel zal worden ingezet in de aankomende Avengers film. Wanneer ze eenmaal haar krachten heeft zou de heldin volgens Martin het krachtigste personage zijn binnen de Marvel Cinematic Universe. Ze zou Iron Man voor lunch eten, terwijl Thor een lekker dessert zou vormen en Dr. Strange zou dienen als bijgerecht. Thanos zou nu overigens behoorlijk in de problemen zitten.

Captain Marvel Bioscoop

Toch ook kritiek Captain Marvel

Toch heeft de Game of Thrones schrijver niet alleen maar lof voor de film, maar uit hij toch ook wat kritiek. Hij vindt het namelijk jammer dat ze niet de originele Kree strijder Mar-Vell hebben gebruikt uit de comics, maar in de film voor een andere uitvoering zijn gegaan. Hoe dan ook lijkt het erop dat je de film toch wel gezien moet hebben. Als je hem nog niet hebt gezien, raden we wel aan om eerst deze film te bekijken. Hij zorgt namelijk net voor wat meer context, waardoor alles veel beter op zijn plek valt.

Overigens is het eindelijk ook alweer bijna tijd voor het laatste seizoen van Game of Thrones. Op 14 april zou het zover moeten zijn en twee weken geleden kregen we eindelijk een volledige trailer om bij te kwijlen. Mocht je nog even een opfrisser nodig hebben voordat je aan seizoen 8 begint: in deze infographic hebben ze overzichtelijk alle verraad in de serie voor je op een rijtje gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Gizmodo

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Game of Thrones bedenker doet goed woordje voor Captain Marvel
Sluiten