Gerrard Street: een jaar lang rondlopen met een gratis koptelefoon? We geven er 1 weg!

We zijn gek op technologie en innovatie. Is het niet vanwege de toffe dingen die je ermee kan doen, dan is het wel om hoe bepaalde producten eruit zien. Een passie die door Gerrard Street, mede dankzij de duurzaamheid van hun koptelefoons, nog maar eens bevestigd wordt.

Nadat we deze week een setje Slide-gordijnen weg konden geven, is het tijd voor een nieuwe winactie. Samen met de mensen van Gerrard Street geven we een koptelefoon weg die jij een jaar lang gratis kan gebruiken!

Gerrard Street: koptelefoons als een service

De mensen van Gerrard Street hebben een uiterst goede oplossing bedacht voor koptelefoons. Het bedrijf ziet namelijk in dat wanneer je een product vaak gebruikt, deze ook sneller kapot gaat. Eindstand: het apparaat moet terug naar de winkel, eindigt in de prullenbak of wordt vervangen door een nieuw model. Voor jouw dagelijkse gebruik verandert een nieuwe koptelefoon niet heel veel. Voor het milieu is het alles behalve lekker. Daarom hebben de mensen van Gerrard Street een abonnementsdienst opgezet, waarmee je dit probleem direct tackelt.

Voor een vast bedrag per maand is het mogelijk om een koptelefoon te leasen. Jij krijgt het gewenste model thuisgestuurd en kan er direct mee aan de slag gaan. Gaat er tijdens het gebruik iets kapot aan de koptelefoon? Dan stuur je dit onderdeel gewoon terug naar Gerrard Street. Binnen 48 uur krijg jij het onderdeel weer thuisgestuurd en voor je het weet ben je weer aan het luisteren naar je favoriete muziek. En nee, daar hoef je echt niet technisch voor te zijn. Het gaat namelijk om koptelefoons die modulair in elkaar zijn gezet. Elk onderdeel is dus makkelijk los te koppelen en weer te bevestigen.

Wat dat betreft is Gerrard Street eigenlijk hetzelfde als Swapfiets. Alleen dan voor koptelefoons.

Gerrard Street Prince
De PRINCE (Afbeelding: Gerrard Street)

Een jaar gratis rondlopen met een koptelefoon? Het kan!

Bovenstaand verhaal vertellen we je uiteraard niet voor niets. Gerrard Street heeft namelijk een gloednieuw model aan het aanbod toegevoegd: de PRINCE. De koptelefoon beschikt over een volledig zwart ontwerp dat er uiterst stijlvol uitziet. De PRINCE is volledig draadloos, biedt een accuduur van maximaal 40 uur en is voorzien van active noise-cancellation. Jij hoeft je dus ook niet meer druk te maken dat je thuis gestoord wordt tijdens het werk. Erg handig, erg fijn!

Normaal gesproken kost zo’n abonnement je €12,50 per maand. Dankzij onze vrienden van Gerrard Street is dat voor het komende jaar niet het geval. We mogen namelijk eenmalig een jaarabonnement weggeven. Jij kan dus een jaar lang met de PRINCE rondlopen en gebruik maken van de diensten van Gerrard Street. En dat voor een bedrag van welgeteld €0. Helemaal gratis dus!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Ga naar Instagram
  • Volg WANTNL en gerrard_street
  • Maak een screenshot dat je beide accounts op Instagram volgt
  • Stuur een mail, met het bewijs, naar [email protected]!

Volgende week vrijdag, 9 oktober 2020, maken we de winnaar bekend!

Reageer op artikel:
Gerrard Street: een jaar lang rondlopen met een gratis koptelefoon? We geven er 1 weg!
Sluiten