Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 12 okt 2020

Gerrard Street: deze winnaar loopt een jaar lang met een gratis koptelefoon rond!

Op zondag 4 oktober ging er een nieuwe winactie van start op onze website. Een van onze lezers maakte kans op een gratis jaarabonnement op Gerrard Street, wat betekent dat er 1 iemand een jaar lang rondloopt met een gratis  koptelefoon!

Jullie waren weer fanatiek en hebben ons weer massaal gevolgd op Instagram. Maar er kan er maar één de winnaar zijn!

Gerrard Street: swapfiets voor koptelefoons

Mensen die in de stad wonen zullen het bedrijf Swapfiets zonder twijfel kennen. Het is een dienst waarmee jij een abonnement afsluit op een fiets. Voor een vast bedrag per maand rij jij iedere dag als een vrolijke Hollander door de straten van je stad. En wanneer die fiets kapot is, dan wordt deze gewoon voor je deur gefixt! Een uiterst goede dienst, waarvan we ons soms wel eens afvragen waarom dit niet met meer producten zo werkt.

De mensen van Gerrard Street slaan wat dat betreft de spijker op z’n kop. Het is namelijk mogelijk om voor een vast bedrag per maand een koptelefoon te huren bij het bedrijf. Eentje die is opgebouwd uit verschillende modules. Jij kan dagelijks gebruik maken van een koptelefoon naar keuze en wanneer deze stuk is vervang je het onderdeel dat kapot is. Deze stuur je op naar Gerrard Street en binnen 48 uur heb jij het nieuwe onderdeel in huis. Wat dat betreft kan jij dus iedere dag genieten van je favoriete muziek, zonder dat jij je ook maar enige zorgen hoeft te maken over het feit dat je koptelefoon in de steek laat.

Iets wat een van onze lezers het komende jaar, volledig gratis, gaat ervaren.

Gerrard Street Prince
De PRINCE (Afbeelding: Gerrard Street)

 

Dit is de winnaar!

Vorige week vroegen we aan jullie om ons te volgen op Instagram. Daarnaast hebben we je ook direct de opdracht gegeven om onze vrienden van Gerrard Street te volgen. Dit alles om een jaar lang gratis rond te lopen met de PRINCE-koptelefoon van het bedrijf. Dat hebben jullie massaal gedaan, maar er kan er maar een de winnaar zijn.

En die winnaar is niemand minder dan Glenn JeWan! 

Glenn, als je met ons contact op zou willen nemen via [email protected] zorgen wij dat de koptelefoon zo snel mogelijk jouw kant opkomt.

Niet gewonnen? Geen zorgen! We hebben voor het komende weekend alweer een gloednieuwe winactie op de planning staan! Hou onze website en onze socials dus ook dan weer goed in de gaten!

Reageer op artikel:
Gerrard Street: deze winnaar loopt een jaar lang met een gratis koptelefoon rond!
Sluiten