Gerucht check: komt er een nieuwe Tom Clancy-game?

In de wereld van games zijn er enorm veel geruchten. Regelmatig komen deze geruchten uit. Maar er zijn ook vaak geruchten die puur in de wereld worden gegooid om clicks voor websites op te leveren. Toch is het interessant om ze te belichten. Door ze te gooien onder het kopje ‘gerucht check’ hopen we duidelijk te maken dat het maar de vraag is hoeveel waarheid er in zit. Deze keer kijken we naar de mogelijkheid dat er een nieuwe game binnen het Tom Clancy-universum wordt onthuld.

Gerucht check: nieuwe Tom Clancy-game in de maak

Het gerucht van een nieuwe Tom Clancy-game komt uit een titel van Ubisoft zelf. Onlangs heeft Ghost Recon Wildlands een nieuwe update gekregen in de vorm van Operation Oracle. Daar heeft de Youtuber corecross een easteregg ontdekt. In de game krijg je een uitnodiging om een bijeenkomst van het fictionele Skell Technology bij te wonen. Dit zou plaatsvinden op 9 mei om 20:30 uur Nederlandse tijd. En dat is dus deze week.

Tom Clancy

Hierdoor denken we dat Ubisoft in de game hint naar een echte aankondiging. Nu is zoiets in de game wel wat summier. Maar in de wandelgangen hebben we vernomen dat er onlangs een geheim evenement was dat Ubisoft heeft gehouden en waar een nieuwe game zou worden onthuld. Daarnaast gaan er al heel lang geruchten over een nieuwe Splinter Cell, dat onderdeel is van het Tom Clancy-universum, waar Ghost Recon ook in plaatsvindt.

Kortom, wij denken dat we hier een gerucht hebben waarvan we denken dat het daadwerkelijk werkelijkheid kan gaan worden. Niet zozeer door dit kleine plaatje uit de game, maar meer uit het feit dat het een optelsom is van verschillende elementen. Bovendien is 9 mei een mooie maand voor de E3-beurs. Het zou ons niet verbazen dat we dan nu de de aankondiging krijgen en rondom de E3 meer te zien krijgen.

Reageer op artikel:
Gerucht check: komt er een nieuwe Tom Clancy-game?
Sluiten