Rutger Houweling
Rutger Houweling 2 dec 2013

Gesture chair: Moderne bureaustoel die perfect met je mee beweegt

Sommige mensen zitten de gehele dag op hun bureaustoel, achter hun bureau. De één heeft een mooie lederen en de ander misschien een afgedankte stoel. Als je er maar comfortabel en ergonomisch in zit toch? Het bedrijf Steelcase heeft onderzoek gedaan naar de verschillende zithoudingen van tweeduizend personen uit tien verschillende landen. Ze kwamen er al snel genoeg achter dat de traditionele bureaustoel niet goed genoeg meer was voor deze moderne tijd. Daarom hebben ze de Gesture chair ontworpen.

De Gesture chair is een stoel die met de tijd meegaat. We hebben namelijk niet één houding, maar negen verschillende om precies te zijn. We gebruiken onze smartphones en tablets om de haverklap en hierdoor gaan we telkens in een andere houding zitten. De traditionele bureaustoelen geven hiervoor geen goede ondersteuning, maar de Gesture chair juist wel. Deze bureaustoel beweegt met je mee, zodat je in elke houding de juiste ondersteuning ontvangt.

 
De moderne bureaustoel is in dertien kleuren beschikbaar en is niet bepaald goedkoop. Voor ongeveer 720 euro kun je een Gesture chair hier bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gesture chair: Moderne bureaustoel die perfect met je mee beweegt
Sluiten