Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 jul 2020

Strijd in het oude Japan met de Ghost of Tsushima Launchtrailer

Is het alweer tijd voor de volgende grote game? Wat mij betreft wel. Hoewel we met The Last of Us Part II zonder twijfel één van de grootste games van dit jaar hebben, lijkt Ghost of Tsushima ook een mooie aanvulling te zijn op het PlayStation 4-aanbod.

Later vandaag vervalt het embargo dat rust op de reviews van Ghost of Tsushima en kunnen we lezen hoe de verschillende gamers die er al mee los zijn gegaan de game beleefd hebben. Maar voordat het zover is, hebben we eerst nog even de launchtrailer van de game.

Ghost of Tsushima Launchtrailer

In Ghost of Tsushima ga jij aan de slag met de samoerai Jin, die leeft op het Japanse eiland Tsushima. Dit ligt tussen de grote eilanden van Japan en Zuid-Korea. De game speelt zich af in de Japanse Middeleeuwen, in een tijd dat het Mongoolse Rijk flink land aan het veroveren is en voor het grote Japan eerst dit eiland wilt veroveren. Het is aan Jin om terug te vechten. Daarbij kan hij er voor kiezen om te strijden als een samoerai, maar kun je ook voor stealth kiezen. Daarmee is het mogelijk om de vijand te verrassen en zo hen één voor één stilletjes te verslaan.

De bovenstaande launchtrailer van Ghost of Tsushima toont niet echt veel nieuws ten op zichte van wat we tot nu toe van de game gezien hebben, maar sfeervol is het geheel wel. Opvallend aan de trailer is dat er vooral veel wind is. De wind heeft ook een handige rol van navigatie. Het stuurt je de richting op van het doel dat je op de kaart hebt uitgekozen. Verder zien we de verschillende manieren waarop je kunt vechten. De game zelf verschijnt overigens aankomende vrijdag en kan hier worden gepre-ordered. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Strijd in het oude Japan met de Ghost of Tsushima Launchtrailer
Sluiten