Ghost of Tsushima Trailer maakt je klaar voor de release

Vorige maand kregen we met The Last of Us Part II de grootste PlayStation 4-game van het jaar. Maar dat is zeker niet de laatste grote game voor de spelcomputer. Zo kun je binnenkort aan de slag met Ghost of Tsushima.

Ghost of Tsushima verschijnt op 17 juli en is de nieuwe game van Sucker Punch. Die studio ken je van de Infamous-games en was daarvoor verantwoordelijk voor de Sly Cooper-reeks. Voor deze game reis je af naar het Japan van de tijd van de Samoerai.

Ghost of Tsushima Trailer

Om een beetje in de stemming te komen voor Ghost of Tsushima heeft PlayStation nu een nieuwe trailer vrijgegeven. Het gaat om de ‘A Storm is Coming’-trailer en geeft je alvast een gevoel van hoe de game qua sfeer in elkaar zit. De onderstaande trailer toont geen gameplay, de game ziet er in het echt niet zo mooi uit, maar qua sfeer lijkt de trailer redelijk over te komen met wat de game uiteindelijk gaat bieden.

In Ghost of Tsushima ga je aan de slag met de Samoerai Jin Sakai. Hij moet het eiland Tsushima beschermen en vervolgens bevrijden van een invasie van een Mongools leger. Lukt hem dat niet? Dan is de kans groot dat daarna het grote eiland van Japan het volgende slachtoffer is van de invasie. Het betreft een grote open wereldgame, waarbij je verschillende verhaallijnen kunt volgen, maar tegelijkertijd ook de ruimte hebt om zelf op verkenning te gaan. Naast de trailer die is vrijgegeven, is er ook wat mooi artwork van de game uitgebracht. En zien we ook het menu van de game voordat je er mee aan de slag gaat. Deze kun je hieronder bekijken.

Artwork (Afbeelding: Sucker Punch)
Artwork (Afbeelding: Sucker Punch)
Artwork (Afbeelding: Sucker Punch)
Artwork (Afbeelding: Sucker Punch)
Ghost of Tsushima
Het hoofdmenu (Afbeelding: Sucker Punch)

Ghost of Tsushima is een game die exclusief verschijnt op de PlayStation 4. Wil je hem gelijk op dag één in huis hebben? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over gaming? Dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Ghost of Tsushima Trailer maakt je klaar voor de release
Sluiten