Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 jul 2020

Ghost of Tsushima-update brengt hogere moeilijkheidsgraad

Games worden na de release regelmatig voorzien van updates. Meestal moet zo’n update er voor zorgen dat een game beter loopt of dat er problemen worden opgelost. De nieuwe Ghost of Tsushima-update doet het iets anders.

Ghost of Tsushima is één van de laatste grote games die op de PlayStation 4 is uitgekomen en wordt momenteel door miljoenen gamers gespeeld. Mocht jij daar één van zijn en meer uitdaging willen, dan hebben we goed nieuws.

Ghost of Tsushima verhoogt de moeilijkheidsgraad

Met de nieuwe update voor Ghost of Tsushima wordt er een nieuwe moeilijkheidsgraad geïntroduceerd. Het gaat om de moeilijkheidsgraad Lethal. Dit is de hoogste moeilijkheidsgraad in de game. Daarin zijn de vijandelijke wapens een stuk dodelijker, maar is de katana van Jin ook effectiever. Op die manier snijdt het mes dus aan twee kanten (har har). Daarnaast zijn de vijanden in deze modus agressiever wanneer je met hen in een gevecht belandt. En dat gaat ook sneller, want vijanden zullen je eerder opmerken. Tot slot krijg je te maken met een korter moment waarop je een parry of een dodge kunt uitvoeren. Ideaal dus als je echt op zoek bent naar uitdaging.

ghost of tsushima
Veel actie in de game (Afbeelding: PlayStation)

De Ghost of Tsushima-patch brengt ook een optie om het je je juist wat makkelijker te maken met de optie Lower Intensity Combat. Daarbij heb je juist meer tijd om te reageren op de acties van je vijanden en duurt het voor hen langer om je op te merken. Dat is dus ideaal wanneer je geen liefhebber bent van het vechtsysteem en daar je gewoon zo snel mogelijk door heen wil worstelen.

Grotere teksten

Wanneer je de game in de Japanse taal speelt en gebruik maakt van ondertiteling, dan heb je nu de mogelijkheid om de grootte van de tekst omhoog te gooien. Handig wanneer je iets verder van je televisie zit en alsnog alles goed wil lezen. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier de review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ghost of Tsushima-update brengt hogere moeilijkheidsgraad
Sluiten