Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 aug 2019

Ghost Recon Breakpoint krijgt met Ghost War zijn multiplayer

Dit najaar krijgen we Ghost Recon Breakpoint een interessante nieuwe game in de serie. In het vorige deel kon je losgaan in Bolivia, terwijl je deze keer strijd op een groot, maar fictief eiland. In het grote avontuur kun je alleen of samen met een paar vrienden gaan strijden en krijg je vele vijanden voorgeschoteld. De ultieme badguy wordt gespeeld door John Berthal, die je ook wel kent als The Punisher. Maar naast de strijd tegen hem, krijgt de game ook Ghost War, een multiplayermodus voor vier tegen vier.

Ghost Recon Breakpoint met Ghost War

Mocht je al iets eerder willen gaan ontdekken om Ghost War iets is, dan kun je van 5 tot en met 8 september losgaan met de beta. Daar krijg je automatisch toegang toe wanneer je Ghost Recon Breakpoint pre-order voor de pc, PlayStation of Xbox One. Mocht je nog twijfelen, dan kun je via de officiële site je ook opgeven en hopen dat je toegang wint. Hieronder alvast de trailer van de game.

Ghost War moet een mix gaan brengen tussen strategie en samenwerken. Je kunt als speler kiezen uit vier verschillende klassen: Assault, Panther, Sharpshooter en Medic. Elke klasse heeft een specifieke rol op het slagveld waar ze strijden tegen het vijandige team in open omgevingen op zes maps. Er zijn uiteindelijk twee modi om mee los te gaan. Dit zijn Elimination en Sabotage. De eerste is een team deathmatch variant, terwijl de tweede een asymmetrische bommodus, waar aanvallers een bom moeten laten ontploffen bij één van de bomplaatsen, terwijl de verdedigers die onschadelijk proberen te maken.

Ghost Recon: Breakpoint
Ghost Recon Breakpoint (Bron: Ubisoft)
Ghost Recon Breakpoint
Ghost Recon Breakpoint (Bron: Ubisoft)
Ghost Recon Breakpoint (Bron: Ubisoft)

De game kent ook een progressiesysteem, dat ook gekoppeld zit aan de campagne. Dus als je veel in de campagne zit, dan kun je gelijk in de multiplayer verder gaan. Dankzij de dedicated servers moet het snel gaan voordat je kunt gaan spelen. Ghost Recon Breakpoint komt op 4 oktober uit en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ghost Recon Breakpoint krijgt met Ghost War zijn multiplayer
Sluiten