Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 maart 2020

Ghost Recon: Breakpoint is dit weekend gratis te spelen

Vorig jaar bracht uitgever Ubisoft de game Ghost Recon: Breakpoint uit. De game had bij de lancering behoorlijk wat problemen, maar dankzij verschillende updates is het nu een stuk beter. Twijfel je nog altijd over de game? Dan hebben we goed nieuws.

Ubisoft heeft namelijk besloten dat je Ghost Recon: Breakpoint dit weekend gratis kunt spelen. Daarmee volgt de game verschillende andere titels van Ubisoft die hiervoor voorzien werden van een weekend waarin de game gratis te spelen was. De laatste game die dat deed was Assassin’s Creed: Odyssey.

Speel Ghost Recon: Breakpoint gratis

Overigens hoef je niet te wachten tot het weekend. Zoals eigenlijk altijd begint het gratis weekend al op donderdag. Vanaf 10 uur in de ochtend is het dan mogelijk om los te gaan met Ghost Recon: Breakpoint. En als de game je dan bevalt, dan kun je hem ook echt een tijdje spelen. Het weekend loopt namelijk pas op maandagochtend 10 uur af. Op die manier heb je dus genoeg de tijd om alles in de game te gaan beleven. En omdat het gratis is, is het ook een goed moment om je vrienden te overtuigen om de game samen met jou te spelen. Het is namelijk een perfecte titel voor coöperatieve gameplay.

Ghost Recon Breakpoint
Actie in de game (Afbeelding: Ubisoft)

En wanneer je dan los gaat met het gratis weekend in Ghost Recon: Breakpoint, dan kun je ook echt de volledige ervaring opdoen. Er zijn namelijk geen beperkingen opgelegd. Dat betekent dus ook dat je mee kunt doen met het nieuwe evenement, die draait om de Splinter Cell-held Sam Fisher. Mocht je de game na het weekend toch heel erg leuk vinden, dan kun je na afloop de game aanschaffen en de voortgang die je hebt geboekt mee te nemen. Daarbij helpt het overigens dat de game dan met een mooie korting van zo’n 70 procent wordt aangeboden.

Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Ghost Recon: Breakpoint is dit weekend gratis te spelen
Sluiten