Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 oktober 2017

Ghost Recon Wildlands is dit weekend gratis te spelen

Heb je nog geen weekendplannen gemaakt en heb je destijds Ghost Recon Wildlands gemist, dan heb je nu een uitstekende kans om de game te beleven. Vanaf 12 tot en met 15 oktober is de game volledige game namelijk te spelen zonder dat je er iets voor hoeft te betalen.

Ghost Recon Wildlands is dit weekend gratis

Daarbij maakt het niet uit op welk platform je speelt. De game is zowel op de PlayStation 4, de Xbox One als de pc gratis te downloaden en tijdens deze periode te spelen. En het gaat daarbij echt om de volledige game. Dat betekent dat je er in je eentje op los kunt trekken en op die manier verschillende missies te spelen. Maar je kunt ook een aantal vrienden optrommelen en samen met hen een squad vormen en zo los gaan in de virtuele wereld van Bolivia.

Ook is de Player versus Player-modus beschikbaar. Deze nieuwe uitbreiding, die vandaag gratis is uitgebracht, geeft je de kans om het op te nemen tegen andere spelers. Daarbij is samenspel met je teamgenoten nog altijd belangrijk. Wie de tegenstander via covervuur onder druk zet, kan een teamgenoot de mogelijkheid geven om hen te flanken en zo te winnen.

De game is vanaf nu te preloaden, zodat je op de 12e gelijk kunt beginnen. Mocht je na afloop van het gratis weekend enthousiast zijn geworden, dan kun je de volledige game met een tijdelijke korting van 50 procent scoren. De voortgang die je dan tijdens het weekend hebt gemaakt, blijft behouden.

Wil je weten wat wij van Ghost Recon Wildlands vinden? Lees dan onze uitgebreide review, die we ten tijde van de release eerder dit jaar uitbrachten.

Reageer op artikel:
Ghost Recon Wildlands is dit weekend gratis te spelen
Sluiten