Gaming WANT: waarom Ghost Recon Wildlands zo’n heerlijke game is

Het gamevoorjaar van 2017 is ongekend goed. We worden van de ene grote game in de andere gegooid, waardoor je als gamer door de bomen het bos bijna niet meer ziet. Het is een heerlijk luxeprobleem waar we mee zitten. Zoals Ghost Recon Wildlands, eentje die je meeneemt naar Bolivia, waar je het mag opnemen tegen een groot drugskartel. Wij hebben de game uitgebreid gespeeld en de complete review lees je hier. Iets dat we via deze onderstaande pluspunten graag kracht bijzetten.

Wij brengen je wekelijks de rubriek Gaming WANT. Samen met onze gamevrienden van Pixelcake schotelen we je dé tofste games voor. Zo mis jij niets en kun jij je gamehonger stillen. Smakelijk!

Gigantische open wereld

Eén van de eerste dingen die je in de game tegenkomt, is de grootsheid van de wereld. Na je eerste missie is het aan jou om te doen wat je wilt. En daarbij kun je er voor kiezen wat je wilt. Verken de omgeving om te ontdekken waar je nieuwe wapens vind of nieuwe opdrachten krijgt. Of pak gewoon een wapen en knal alle vijanden die je tegenkomt af.

Variatie in wat je doet

Dankzij de grootsheid van de wereld, is er ook veel te doen. Hoewel het doel vaak bestaat uit het uitschakelen van kopstukken, is de weg daar naar toe telkens anders. De ene keer speel je sneaky, terwijl je de keer daarop gun blazin een basis binnenvalt. Of je kiest er voor om in een helikopter te stappen en daar even flink los mee gaan.

Perfecte game om met vrienden te spelen

Hoewel het mogelijk is om de game in je eentje te spelen, is het echt een game om samen met je vrienden te spelen. Het is heel gemakkelijk om elkaar te joinen en alles wat je in de wereld van een vriend of vriendin doet, neem je mee naar je eigen voortgang. Op die manier maakt het niet uit of iemand anders een hoger level heeft dan jij. Sterker nog, soms is het handig om met een ervaren speler op pad te gaan.

Samenwerken is fantastisch

Hij of zij kan dan als de echte leider opstaan en tijdens de missies duidelijke commando’s overbrengen. Zo zijn er momenten waarop je een basis moet aanvallen en daar geruisloos de tegenstanders uitschakelt. De leider geeft aan wie welke vijand tagt, telt af van drie naar één en schiet tegelijkertijd je doel neer. Er is niks leuker dan vier vijanden tegelijkertijd neer te zien gaan en als een geoliede machine missies te voltooien.

Ghost Recon Wildlands

Of kies er voor dat je als een stel malloten losgaat

Het is minstens zo leuk om de knop om te zetten en als een stel gekken los te gaan. Zonder na te denken met een paar machinegeweren op een basis af te stormen en alles dat je tegenkomt met lood vol te pompen.

Neem plaats in een helikopter en knal op alles dat beweegt. Of gebruik een gepantserde wagen met een vol automatisch geweer en als ‘The A-Team’ het vuur openen. De mogelijkheden zijn zeer divers en het totaalplaatje maakt Ghost Recon Wildlands zo enorm aantrekkelijk.

Ghost Recon Wildlands is nu beschikbaar voor de Xbox One, pc en PlayStation 4. Heb je overigens het Nederlandse Horizon Zero Dawn al gecheckt? Hier vertellen wij je waarom dit één van de beste games van 2017 is.

Reageer op artikel:
Gaming WANT: waarom Ghost Recon Wildlands zo’n heerlijke game is
Sluiten