Eerste Ghostbusters: Afterlife trailer voelt aan als Stranger Things

Het Ghostbusters team zal volgend jaar terugkeren naar het witte doek, maar dit keer in de vorm van een vervolg op de originele reeks. De betreffende film zal gemaakt worden door de zoon van de regisseur achter de eerste twee delen en Ghostbusters: Afterlife gaan heten.

Onlangs verscheen de eerste trailer voor dit project en veel fans vonden dat er een beetje een Stranger Things vibe in de video hing.

De eerste Ghostbusters: Afterlife trailer

Het verhaal draait dit keer om een alleenstaande moeder die samen met haar twee kinderen een nieuw leven probeert op te bouwen door naar een afgelegen woning op het platteland te verhuizen. Al snel doen er zich allerlei onverklaarbare zaken voor, waardoor er dringend behoefte is aan hulp. Het mag geen verassing zijn wie ze hiervoor bellen…

Of jij de eerdergenoemde Stranger Things vibe in de trailer ook voelt kun je hieronder zelf ervaren:

Ghostbusters: Afterlife gaat een hoofdrol hebben voor Paul Rudd, die momenteel vooral bekend is vanwege zijn rol als Ant-Man in de Marvel Cinematic Universe films. Ook zullen we Mckenna Grace, Carrie Coon en Finn Wolfhard in de film terugzien. Een leuk detail is dat die laatste ook daadwerkelijk aan Stranger Things heeft meegedaan.

Als de geruchten kloppen zullen ook enkele acteurs uit de originele Ghostbusters hun opwachting maken. Gezien zowel Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver als Ernie Hudson gecast staan denken wij dat deze roddels zeker op waarheid gebaseerd zijn.

Vrouwelijke Reboot

In 2016 verscheen er een zogeheten reboot van de originele Ghostbusters film. In plaats van de originele cast zagen we nu een team dat enkel uit vrouwen bestond. Dit concept viel niet bij iedere fan in goede aarde, al werd de film door critici niet al te slecht onthaald. Het project leverde uiteindelijk zo’n 229,1 miljoen dollar op, wat volgens de makers echter te weinig was om de reeks door te zetten.

Meer filmnieuwtjes zijn te vinden in dit film en series overzicht.

Reageer op artikel:
Eerste Ghostbusters: Afterlife trailer voelt aan als Stranger Things
Sluiten