Met deze allround elektrische fiets pak je alle terreinen aan

Elektrische fietsen komen in allerlei soorten en maten en de één is weer beter voor dit, terwijl de ander ergens anders weer in uitblinkt. Dan heb je weer andere ebikes die juist uitblinken in het feit dat ze van alles wat kunnen. Als je op zoek bent naar zo’n allround elektrische fiets, ben je mogelijk op zoek naar de Giant ToughRoad GX E+. Dit is een krachtige ebike, waarmee je zo de natuur in fietst vanaf de gebaande paden van de stad.

Elektrische fiets voor wisselende terreinen

De elektrische Giant ziet er sportief uit en is een ontzettend veelzijdige ebike. Je kunt hem inzetten op verschillende terreinen, wat hem ideaal maakt voor mensen die geen zin heb in een aparte stadsfiets en sportfiets. Daarbij heeft hij door de middenmotor een gecentreerd zwaartepunt, wat natuurlijk de wegligging ten goede komt.

Giant TouchRoad GX E+ elektrische fiets

Maximale actieradius 200 km

De motor is een Giant SyncDrive Sport, welke je ondersteunt tot 25 km per uur en goed is voor 80nM koppel. De elektrische motor krijgt zijn power van een 500 wattuur lithium-ion batterij en deze zou moeten zorgen voor een actieradius van gemiddeld 140 km tot maximaal 200 km. De accu is verwerkt in het frame en kun je makkelijk verwijderen om binnen op te laden. Bij deze ebike kun je helaas niet kiezen welke accu je wilt, maar moet je het doen met de 500Wh batterij.

SRAM Apex afmontage

Verder is de elektrische fiets uitgerust met een SRAM Apex schakelgroep, achterderailleur en SRAM Apex shifters. Je kunt aan de slag met elf versnellingen en uiteraard is er ook een display aanwezig om je stats bij te houden. Door het sportieve design is er geen bagagedrager, dus als je mensen mee zou willen nemen op de fiets is dat dus niet echt mogelijk.

Verschillende maten

Als je overtuigd bent en wilt gaan voor Giant ToughRoad GX E+, kun je heb bemachtigen voor 2577 euro. Je kunt nog gaan voor verschillende maten, afhankelijk van je lichaamslengte, maar zoals gezegd kun je niet voor een andere accu gaan en ook qua kleur mag je ook niks kiezen. We moeten wel zeggen dat de standaard kleurencombinatie zeker niks is om je voor te schamen.

Als je meteen ook aan het shoppen bent je voor kids, is de Monkeycycle een mooie optie. Het is een kinderwagen, die met je kinderen meegroeit en omgetoverd kan worden tot zeven verschillende kinderfietsjes.

Fietsenwinkel

Reageer op artikel:
Met deze allround elektrische fiets pak je alle terreinen aan
Sluiten