Daniel Koster
Daniel Koster Home 7 aug 2015

Globetrotters opgelet: De Zoku Loft in hartje Amsterdam is het (tijdelijke) appartement voor jou!

Ruimtegebrek is een probleem in bijna elke grote stad, zo ook een in Amsterdam. Het centrum is onbetaalbaar aan het worden, fietsen kunnen we niet kwijt, auto’s kunnen niet worden geparkeerd enzovoorts. Het is daarom juist van deze tijd dat je met zo min mogelijk ruimte zoveel mogelijk voor elkaar krijgt. De Amsterdamse Zoku-appartementen krijgen dit voor elkaar.

Zoku Loft

De Zoku Loft is 24 vierkante meter klein en vooral bedoeld voor kortstondige verblijven van tussen de vijf dagen en een aantal maanden. Hét appartement dus voor de globetrotter die niet te lang op één plek willen verblijven. Als je je er echter hebt gevestigd is het vernuftige appartement wel echt een verademing. Door de ruimte op allerlei verschillende manieren optimaal te benutten kun je er wonen en werken. Zo heb je een inklapbare trap en overal handige opbergruimtes. Toch heeft de loft genoeg ruimte voor een kingsize-bed, een ruime douche en een volledig uitgeruste keuken. Wellicht dat je na een lang verblijf de muren op je af ziet komen, maar het is een ideale, knusse plek om een (korte) tijd te vertoeven, als uitvalbasis te gebruiken om onze mooie hoofdstad te verkennen en wellicht zelfs als kantoor te gebruiken.

Komende herfst

De Zoku Loft zal vanaf de komende herfst al te huur zijn. Aangezien het appartement zich op de Weesperstraat 105 in hartje Amsterdam bevindt is dit een ideale plaats voor diegene die een korte tijd centraal in Amsterdam wil wonen. Daarnaast kent Zoku meerdere andere appartementen die ook voor verhuur beschikbaar zullen zijn. Check ze allemaal op de site. Gaaf!

Check ook:

Reageer op artikel:
Globetrotters opgelet: De Zoku Loft in hartje Amsterdam is het (tijdelijke) appartement voor jou!
Sluiten