Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 okt 2020

God of War profiteert van extra kracht PlayStation 5

Over een paar weken heb je hem misschien wel in huis: de PlayStation 5. En mocht je op de PlayStation 4 niet alle topgames te hebben gehaald, dan is het verstandig om eens een blik te werpen op God of War.

God of War is zonder twijfel één van de beste games die op de PlayStation 4 is verschenen. En je kunt de game straks gaan beleven op de PlayStation 5, die daarbij profiteert van verschillende upgrades.

God of War beter op de PlayStation 5

Daarbij is het goed om te weten dat je de game niet hoeft aan te schaffen. God of War is namelijk onderdeel van de PlayStation Plus Collection. Wanneer je een actief abonnement hebt, kun je vanaf de lancering aan de slag met een aantal klassieke PlayStation 4-games. Denk daarbij aan Persona 5, Resident Evil 7, Uncharted 4, The Last Guardian. Days Gone, Until Dawn en meer. Hieronder een trailer van al die games.

Maar als je met de topgame van 2018 los wilt gaan, dan kun je profiteren van de Favor Performance video optie in de PlayStation 5-versie van God of War. Dat liet de ontwikkelaar weten in de onderstaande tweet.

Verder gaan waar je gebleven was

Mocht je God of War wel al hebben gespeeld en nu wilt zien in hoeverre de game beter loopt op de PlayStation 5, dan is het goed om te weten dat je savefile gewoon meegaat. Ideaal dus als je hem destijds flink hebt gespeeld, maar het einde nog niet hebt gehaald. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
God of War profiteert van extra kracht PlayStation 5
Sluiten