God of War krijgt een speciale PlayStation 4 Pro

Eén van de grootste games die je dit jaar op je PlayStation 4 kunt verwelkomen is zonder twijfel God of War. Het is de reboot van de serie. Nadat we jarenlang als Kratos in het Oude Griekenland tegen de Goden en andere wezens hebben gevochten, daar neemt dit nieuwste deel je mee naar de Noorse mythologie. Daarin ontfermd Kratos zich over zijn zoon en proberen ze er samen het beste van te maken in een wereld die vol zit met gevaarlijke wezens. En dat kun je straks gaan doen op een speciale God of War PlayStation 4 Pro.

De God of War PlayStation 4 Pro

De God of War PlayStation 4 Pro is ideaal als je net bent overgestapt op een 4K-tv en met volle teugen van games wil genieten of wanneer je nog geen PlayStation 4 hebt. Of wanneer je gewoon toe bent aan een een PlayStation 4 met een iets andere look. In beide gevallen is dit een console voor jou.

In de basis is dit een zilveren PlayStation 4 Pro met 1TB aan opslagruimte. Wat de console echter uniek maakt is de inscriptie. Deze is gebaseerd op de bijl die Kratos tijdens zijn avontuur bij zich heeft. De bundel wordt geleverd met een zilveren Dualshock 4-controller, die ook een kleine inscriptie heeft en daarmee dus perfect past bij deze spelcomputer.

God of War PlayStation 4 Pro
God of War PlayStation 4 Pro
God of War PlayStation 4 Pro
God of War PlayStation 4 Pro

De God of War PlayStation 4 Pro wordt geleverd met de fysieke versie van God of War en gaat waarschijnlijk rond de 469 euro kosten. Omdat men spreekt van een gelimiteerde versie, is de kans aanwezig dat hij straks bij de verkoop moeilijk te koop is en op eBay voor meer geld over de toonbank gaat. Vind je deze kleuren echter niks en heb je geen 4K-tv? Dan komt er op dezelfde dat God of War en deze God of War PlayStation 4 Pro te koop is (20 april) ook nog een ‘gewone’ PlayStation 4 met de game.

Lees hier wat wij van de game vinden.

Reageer op artikel:
God of War krijgt een speciale PlayStation 4 Pro
Sluiten