Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 24 jan 2018

Nieuwe God of War voor de PS4 komt in april uit

De game is al een behoorlijke tijd in ontwikkeling, God of War voor de PlayStation 4. Onlangs brachten we nog dit artikel uit, waarin we uitlegden waarom de game de moeite waard is. Het enige dat we nog niet wisten is wanneer de game uitkomt. Daar is gelukkig verandering in gekomen.

God of War komt op 20 april uit

God of War voor de PlayStation 4 komt namelijk op 20 april uit. We hadden ‘m eerlijk gezegd in maart verwacht, maar wellicht is het fijn dat de game uitkomt op het moment dat er niet veel andere releases gepland staan. Naast de onthulling van de releasedatum heeft men ook een nieuwe story trailer vrijgegeven. Deze is dik de moeite en is hieronder te bekijken.

Naast de onthulling en de bovenstaande trailer heeft men ook bekendgemaakt dat God of War verschillende versies kent die uitgebracht gaan worden. Zo kun je als je de game vooraf besteld bij verschillende partijen diverse pre-order bonussen krijgen, maar dat is ondertussen standaard bij games vandaag de dag. Interessanter zijn de diverse edities die de game kent.

God of War Collector’s Edition

Ten eerste heb je de gewone Collector’s Edition. Deze wordt geleverd met een 9-inch groot beeld, wat indruk maakt op je gamekamer. Verder wordt er een map bij gestopt van katoen en krijg je diverse digitale voordelen. Deze versie gaat 149 euro kosten.

God of War

God of War Limited Edition

Heb je geen behoefte aan een standbeeld, maar vind je het wel leuk om een iets specialere versie van de game te hebben, dan is de Limited Edition een versie om naar uit te kijken. Deze versie wordt geleverd met een mooie steelbook en geeft je toegang tot diverse digitale content. Deze gaat 79 euro kosten.

God of War

Als je de game dus in een iets specialere vorm wilt scoren, dan is dit je kans. Wellicht dat het ook een goede investering is, want sommige collector’s editions kunnen snel een stuk duurder worden. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe God of War voor de PS4 komt in april uit
Sluiten