Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 september 2020

God of War Ragnarok komt naar de PS5 toe

De PS5 Showcase heeft ons heel veel informatie gebracht. Zo weten we dat de spelcomputer in Nederland op 19 november wordt uitgebracht en dat het premium model 499 euro gaat kosten. Maar er zijn ook veel nieuwe games onthuld, waaronder God of War Ragnarok.

De aankondiging van God of War Ragnarok was een mooie. De showcase was eigenlijk over en je had verwacht dat het bekendmaken van de prijs het hoogtepunt zou gaan worden. Maar toen werd er nog even gezegd dat men nog iets in petto had.

God of War Ragnarok naar de PS5

En dat was dus God of War Ragnarok. De game werd door middel van een teaser aangekondigd. Daarin hebben we eigenlijk niks gezien, maar hey: het is de opvolger van één van de beste games die de PlayStation 4 kent. Dat is wat ons betreft al reden genoeg om enthousiast te worden over zoiets kleins als deze teaser.

Op dit moment weten we dus eigenlijk helemaal niks van God of War Ragnarok. Hij moet ergens in 2021 uitkomen en gaat natuurlijk verschijnen op de PS5. Daarnaast weten we dat Sony Santa Monica Studios de ontwikkelaar is die de game naar ons gaat brengen. Dat is dezelfde studio die het vorige deel bracht. Die game verliet de setting van de Griekste oudheid en ruilde die in voor een setting in de Noorse mythologie. Daarin stond Kratos er niet alleen voor. Hij had ook een zoon, die hij moest beschermen, maar die tegelijkertijd hem ook hielp. Dit nieuwste deel zal qua setting zeer waarschijnlijk een voorzetting zijn op hetgeen dat het laatste deel ons bracht.

Nog even wachten

God of War Ragnarok moet in 2021 gaan uitkomen, maar daarbij is de kans groot dat dat pas echt eind 2021 gaat worden. En daarbij is het niet heel erg gek om te denken dat hij daarna nog verder wordt uitgesteld. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
God of War Ragnarok komt naar de PS5 toe
Sluiten