Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 apr 2019

God of War viert eerste verjaardag en deelt uit

Het is bijna een jaar geleden dat God of War op de PlayStation 4 verscheen. Op 20 april 2018 kwam de game uit en het is zonder twijfel één van de betere games die op de PlayStation 4 is verschenen. Mocht je de game nog niet eerder hebben gespeeld? Hij is inmiddels voor minder dan veertig euro te scoren. En wie weet wordt dat nog minder wanneer de game daadwerkelijk zijn eerste verjaardag viert. Om je alvast in de stemming te brengen, deelt Sony een paar cadeaus uit.

God of War cadeautjes

Ten eerste heeft de maker een speciale video gemaakt. Daarbij blikken de verschillende ontwikkelaars terug op de manier waarop de game werd ontvangen en wat voor indruk dat op hen heeft gemaakt. De video kun je hieronder bekijken.

Wanneer je een PlayStation 4 bezit, krijg je ook twee cadeaus van de ontwikkelaar. Ten eerste is het mogelijk om nu een nieuwe dynamische theme te downloaden voor je spelcomputer, waardoor de menu’s er net wat vrolijker uitzien. Op de achtergrond zie je hoe Kratos en Artreus op een bootje zitten op het welbekende Lake of Nine. De onderstaande afbeelding geeft je een idee wat je kunt verwachten.

God of War

Daarnaast kun je vanaf woensdag 17 april een God of War Anniversary character PS4 avatar set downloaden, waarmee je je profiel wat kunt opfleuren en aan de andere gamers wereldwijd kunt laten zien dat je van de God of War-reeks houdt. Beide cadeaus kun je dus gratis binnenhalen. Anders zou het ook niet echt een cadeau zijn natuurlijk.

God of War

De game is wereldwijd geroemd en heeft diverse prijzen gewonnen. Dit jaar werd de game uitgeroepen tot de beste game tijdens de Britse BAFTA Awards, wat gezien wordt als één van de hoogste prijzen die je kunt krijgen voor games. Mocht je destijds onze review hebben gemist, dan kun je die hier lezen.

Reageer op artikel:
God of War viert eerste verjaardag en deelt uit
Sluiten