Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 juni 2019

Gods & Monsters is de prachtige game van de Assassin’s Creed-ontwikkelaar

Afgelopen nacht hield Ubisoft in Los Angeles zijn jaarlijkse persconferentie aan de vooravond van de E3. Zoals gebruikelijk zat deze vol met verschillende game-aankondigingen. Zo komt er een nieuwe Watch Dogs en een nieuwe Rainbow Six. Er is echter ook ruimte voor een compleet nieuwe game. Zodoende maken we kennis met het mooie en sprookjesachtige Gods & Monsters.

Gods & Monsters komt er aan

Gods & Monsters wordt gemaakt door hetzelfde team dat eerder verantwoordelijk was voor Assassin’s Creed Odyssey. Het zal je dan ook niet verbazen dat de game je meeneemt naar de tijd van de Griekse oudheid, waar jij het als held van de wereld moet opnemen tegen het kwaad. Hieronder kun je de eerste trailer bekijken.

In Gods & Monsters is het aan jou om de Goden te redden. Die zijn namelijk verslagen door Typhon, het meest gevaarlijke wezen uit de Griekse mythologie. Gelukkig heb jij van de Goden wel speciale krachten ontvangen om het op te nemen tegen de verschillende mythologische Griekse wezens die je tegenkomt. De game speelt zich af op het zogenaamde Eiland der Gezegenden. Daar heb je veel vrijheid en kun je je naast de hoofdmissie ook bezig houden met zij-activiteiten. Zo spreekt de ontwikkelaar over het ontdekken van kerkers en het ontlopen van lastige hindernissen.

Gods & Monsters staat gepland voor 25 februari 2020. De game moet dan op zo’n beetje elk denkbaar platform uitkomen in de vorm
van de pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en ook nog de Google Stadia. Bekijk hieronder een aantal screenshots van de game.

Gods & Monsters screenshots

Gods & Monsters

Wil je meer lezen over de game Gods & Monsters? Dan kun je daarvoor terecht op de speciale website die voor de game is gelanceerd. Wil je liever meer informatie over games in het algemeen? Dan hebben we hier nog een handige overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Reageer op artikel:
Gods & Monsters is de prachtige game van de Assassin’s Creed-ontwikkelaar
Sluiten