Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 21 feb 2019

Want Test: betaalbare drone van AliExpress

Shoppen bij AliExpress: het lijkt iets te mooi om waar te zijn. Toffe producten zijn er massaal te koop voor een veel te lage prijs. Waar je zou denken dat dit misschien niet zou kunnen, lijkt het wel degelijk zo te zijn. Althans, dat is wat Mark en Marlon deze week volop testten in Het AliExperiment. 

Van bizarre gadgets tot aan speelgoed wat zonder twijfel de moeite waard is: het is allemaal te halen op AliExpress. Naast het feit dat je dit ook in onze wekelijkse rubriek kan lezen, hebben we ook onze eigen YouTube-serie. Want waar de foto’s op de website er vaak veel belovend uitzien, is het bijna niet te geloven dat de producten zo weinig geld kosten. Dus in hoeverre heb je te maken met een goed, en werkend, product? Daar kom je maar op een manier achter: laat een aantal mafkezen hannesen om de producten om op die manier de kwaliteit te checken.

Dat is precies wat Mark iedere week doet in Het AliExperiment, onze eigen Youtube-serie. Samen met zijn collega’s van Wayne Parker Kent gaat hij los met verschillende producten uit de webshop. De mannen kijken hoe ze geleverd worden, wat ze kunnen en hoe goed de kwaliteit is tegenover de prijs die je ervoor betaald. Deze week ging hij los met Marlon, een geboren tuinder die vooral actief is op Manners en ReSport.

Mark en Marlon mochten eindelijk datgene testen wat ze beide al heel lang wilden: een drone van AliExpress. Want “een drone is per definitie duur” horen we vaak in de wandelgangen. Bij AliExpress betaal je er geen bal voor, dus is het goed om eens te kijken wat je er nu precies mee kan. Het resultaat check je in onderstaande video.

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Want Test: betaalbare drone van AliExpress
Sluiten