GoFish Cam: GoPro-achtige camera aan je vishengel, voor actieshots onder water

Sportvissen is een populaire hobby voor jong en oud. Lekker relaxt zitten aan de waterkant, of op het strand, wordt afgewisseld met de spanning van het binnenhalen van een mooie vis. Wat zich onder water afspeelt, daar krijg je helaas niet zoveel van mee. Deze GoFish Cam verandert dit: het is een kleine camera die je aan je lijn bevestigt!

Ga toch vissen!

Je bevestigt de GoFish Cam met twee clips. Hij is altijd gericht op je haakje, en filmt in een hoek van 170 graden. Nadat je een vis gevangen hebt, krijg je de strijd vanuit een geheel ander perspectief te zien. De camera is waterdicht tot een diepte van honderdvijftig meter. Dankzij een ring met infraroodlicht legt hij zelfs alles in het donker vast.

Belangrijk is wel dat je werplijn erg stevig is! Als het visdraad tussen het haakje en de GoFish Cam breekt is dat niet echt een probleem. Als de draad áchter de camera breekt als je beet hebt, zwemt de vis er vandoor met je GoFish! Los drijft de camera automatisch naar boven, maar als een vis hem heeft ben je ‘m écht kwijt.

Kijk, als je alleen op baarsjes of brasem vist, dan is zo’n camera misschien een beetje overdreven. Als je op veel verschillende stekken zit, zowel bij zoet als zout water, dan wordt het pas écht feest. Iedere keer dezelfde snoek vastleggen gaat snel vervelen, dus hoe je je hobby beoefent is in dit geval doorslaggevend!

De GoFish Cam is via Kickstarter te reserveren, voor ongeveer 105 euro. Als het project slaagt ontvang je de GoFish Cam waarschijnlijk in februari. Meer info vind je hier.

Reageer op artikel:
GoFish Cam: GoPro-achtige camera aan je vishengel, voor actieshots onder water
Sluiten