Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 15 jun 2019

Pixel 4 voor het eerste in het wild gespot

Ongeveer een week geleden verschenen de eerste renders online van de aankomende Pixel 4. Google besloot hierop niet krampachtig de kaken op elkaar te houden, maar ging juist voor het tegenovergestelde. De techgigant bevestigde namelijk de geruchten over de smartphone en postte zelfs een officiële Pixel 4 render op Twitter. We zijn nu een paar dagen verder en het toestel is wederom opgedoken. Deze keer in het wild.

Pixel 4 in Londen

Op de render van Google is te zien dat de smartphone aan de achterkant uitgerust is met een opvallende vierkante cameramodule met twee lenzen. En het is de opvallende cameramodule die het oog trok van een tipster in Londen. Uiteraard werd er snel een foto gemaakt van de smartphone en inderdaad lijkt het om de Pixel 4 te gaan. Helaas is er maar één foto gemaakt van de achterkant en is het toestel verstopt in een hoes. Wel is aan de bovenkant een uitsnede te zien, waar mogelijk de microfoon zit. De tipster wist gelukkig ook een glimp op te vangen van de voorkant. Daar lijkt er niet veel veranderd te zijn vergelijken met de vorige Pixels.

Google Pixel 4

Eindelijk een dubbele camera

De vorige Pixel toestellen kwamen allemaal met een enkele camera aan de achterkant en het ziet ernaar uit dat de Pixel 4 het eerste Pixel toestel wordt met een dubbele camera. We weten wat Google voor elkaar heeft gekregen met de enkele camera van de Pixel 4 voorgangers en de verwachtingen voor het nieuwe toestel zijn dan ook hooggespannen. Google deed daar in de tweet nog een schepje bovenop met de de tekst “Wait ’til you see what it ca do”.

Ook met zijn software is Google de laatste tijd druk geweest met als resultaat dat je Google Search zoekresultaten tegenwoordig een stuk meer diversiteit hebben. Zo krijg je niet meer een reeks aan hits te zien van dezelfde website. Daarnaast kunnen Google gebruikers voortaan via Android op iOS inloggen.

 

9to5Google

Reageer op artikel:
Pixel 4 voor het eerste in het wild gespot
Sluiten