Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 24 feb 2018

Twitter brengt de Selfie Olympics terug en dat levert hilarische beelden op

De Olympische Spelen in Pyeongchang zijn nog in volle gang. Nederland heeft al een mooi aantal medailles binnengesleept in de Zuid-Koreaanse vrieskou. Ook tijdens de vorige spelen in Sochi deed Team NL het niet verkeerd. Tijdens die spelen werden ook de Selfie Olympics geboren, waar nu nieuw leven in wordt geblazen.

De Selfie Olympics zijn back

In de winter van 2014 streden ‘s werelds beste atleten om de felbegeerde medailles op de Olympische Winterspelen in Sochi. Tijdens die Spelen bastte op Twitter de strijd los om de meest gekke selfie. Het doel: zo veel mogelijk weirde gadgets verzamelen op een foto. De twitteraar Bad Brad besloot de Selfie Olympics van 2018 ook te openen met een meesterlijke tweet.

De regels voor de Selfie Olympics zijn niet moeilijk: het moet een spiegel-selfie zijn en er moeten gadgets en attributen op de foto te zien zijn. Hoe gekker, hoe beter. Men haalde letterlijk alles uit de kast om mee te doen aan deze bijzondere ‘Olympics’. Check bijvoorbeeld de onderstaande foto op Facebook van vier jaar geleden.

Op Twitter gaat het nu in ieder geval weer los. Hier onder vind je een aantal van de deelnemers aan de Selfie Olympics. Het is een jurysport, dus wie moet er volgens jou met de gouden plak vandoor gaan?

Kerst wint altijd, toch?

Wat een moeite..

De alleskunner

En je moet al die zooi ook weer opruimen

Deze wint niet de hygiëne prijs

Leuk die dab. Alleen een beetje zonde van je phone hè maat

Twitter ging een tijdje gelezen ook los op een schilderij uit 1860, omdat ze er een smartphone op zagen. Zie jij het ook?

Reageer op artikel:
Twitter brengt de Selfie Olympics terug en dat levert hilarische beelden op
Sluiten