Mark Hofman
Mark Hofman Apps 24 nov 2020

Google komt met nieuwe app waarmee je makkelijk geld kunt verdienen!

Altijd al eens voor Google willen werken, maar nooit in de buurt van een sollicitatie gekomen? Dan is de nieuwe handige Task Mate-app in de toekomst misschien iets voor jou.

Met de Taks Mate app is het namelijk mogelijk om geld te verdienen. Wat je daar precies voor moet doen en waar de app precies te gebruiken is, dat lees je in dit artikel.

Geld verdienen met Google

Google heeft dit soort applicaties al vaker op de markt gebracht. Zo is het mogelijk om Google Opinion Rewards te gebruiken. In de app stelt het bedrijf je verschillende vragen over zijn producten of plekken die je bezocht hebt. Wanneer je die vragen beantwoord hebt krijg je een beloning en die komt in de vorm van credits die je uit kunt geven in de Play Store. Je kunt er dus simpel gezegd apps en games van kopen. De app nieuwe Task Mate gaat een stukje verder dan dat.

Taken die opduiken in de Task Mate app kunnen in twee categorieën verdeeld worden. De eerste zijn zogeheten ‘Field Tasks’. Bij dit soort taken moet je bijvoorbeeld denken aan het nemen van foto’s op een bepaalde plek. Daarnaast zijn er ook ‘Sitting Tasks’ beschikbaar in de app. Bij opdrachten uit deze categorie moet je bijvoorbeeld een paar zinnen uitspreken. Google kan deze informatie gebruiken om hun producten te verbeteren. Handig voor het bedrijf, maar ook handig voor de gebruiker. Waar je bij de Opinion Rewards credits kan ontvangen voor de Play Store, krijg je met Task Mate gewoon uitbetaald in keiharde knaken. Niet in Dollars, maar gewoon in valuta van de plek waar je woont. Dit bedrag wordt vervolgens overgemaakt via een betaal-partner naar keuze. Het geld kan vervolgens op je rekening gestort worden of in je mobiele portemonnee verschijnen.

Google Task Mate
Dit is de app (Afbeelding: Google)

Nog niet in Nederland

De kans is aanzienlijk groot dat er mensen zijn die direct aan de slag willen gaan met de app, maar helaas is dat voor Nederlanders nog niet mogelijk. Google heeft de Task Mate op dit moment alleen nog maar in India uitgerold. Het Amerikaanse bedrijf zou dit kunnen doen als test om te kijken hoeveel voordeel het eruit kan halen. Mocht deze test bevallen dan is de kans vrij groot dat de app ook in andere werelddelen verschijnt.

Mocht de app vervolgens alsnog in Nederland verschijnen is het overigens nog maar de vraag of iedereen zomaar mee kan doen. Berichten uit India wijzen op een speciale code die je moet gebruiken om onderdeel te worden van het programma. En als we de berichten mogen geloven zijn er op dit moment nog niet heel veel codes in omloop. Google lijkt de boel op dit moment dus echt te testen.

Op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen van Google? Check dan deze pagina even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Google komt met nieuwe app waarmee je makkelijk geld kunt verdienen!
Sluiten