Mark Hofman
Mark Hofman Smart Home 29 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Thuisbezorgd nu ook op Google Assistant: zo werkt het!

Anno 2019 is eten makkelijker te bestellen dan ooit. Met apps als Thuisbezorgd heb jij met een aantal drukken op je smartphone in no-time je favoriete maaltje besteld. Maar wat als we je vertellen dat het door de nieuwe Google Assistant feature allemaal nog makkelijker kan?

Google Assistant maakt eten bestellen nog makkelijker

We kunnen er lang en breed over praten, maar Thuisbezorgd maakt het leven wel een stuk makkelijker. Of je nu een drukke dag achter de rug hebt, of gewoon uiterst lui bent: het eten is in een fractie van een seconde te bestellen. Maar ondanks het feit dat alles al zo makkelijk gaat, kan het altijd beter. En wat dat betreft krijgt Google Assistant misschien wel dé perfecte feature voor bankhangers.

In een persbericht maakt Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, bekend dat klanten hun favoriete maaltijden vanaf nu ook via Google Assistant kunnen bestellen. Hiermee is het bedrijf de eerste organisatie die dit mogelijk maakt in Nederland. Waar je normaal gesproken vanaf de bank bestelde met je smartphone, is het nu simpelweg een kwestie van schreeuwen (lees: subtiel praten) tegen je slimme speaker of elk ander apparaat met Google Assistant ondersteuning.

Google Assistant Samsung

Hoe werkt het precies?

Wie gebruik wil maken van Thuisbezorgd via Google Assistant, hoeft eigenlijk bijzonder weinig te doen. Mocht je de feature voor het eerst gebruiken, moet je overigens wel wat dingen instellen. Denk hierbij aan je adresgegevens en je favoriete maaltijd.

Wanneer je dat gedaan hebt, is de feature als volgt te gebruiken:

  • Activeer Google Assistant door middel van “OK Google”.
  • Zeg vervolgens “Praat met Thuisbezorgd”
  • Laat weten welke van je favoriete maaltijden je wilt bestellen
  • Betaal de bestelling contant aan de deur
  • Klaar is kees!

Het bestellen van je eten wordt, net als je leven, weer een stukje makkelijker gemaakt. En worden we daar niet heel erg vrolijk van?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Thuisbezorgd nu ook op Google Assistant: zo werkt het!
Sluiten