Daniel Koster
Daniel Koster Google 6 mrt 2017

Google Beta kan op magische wijze je toekomst voorspellen

Google is toch wel het bedrijf van de vernieuwing. Het investeren in eigen algoritmes, startups en andere technologieën zorgt voor genoeg innovatiefs om van te smullen. En dat blijkt ook maar weer uit de volgende website, Google Beta.

Google krijgt het hiermee voor elkaar om gedetailleerd uiteen te zetten wat jouw toekomst zal zijn. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is naar BetaGoogle.com toe te surfen. Vraag bijvoorbeeld hoe oud je gaat worden, en het antwoord zal je verrassen!

Google Beta

Zelfs Google Beta kan je toekomst niet voorspellen

Oké, dat was iets anders dan verwacht, hè. Zelfs Google krijgt het namelijk niet voor elkaar om jouw toekomst te voorspellen. Maar deze website is niet opgericht om jouw geloof daarin op de hak te nemen. Deze website is daar om jou te wijzen op de toekomst van anderen.

En wel de onzekere toekomst van anderen. Zestig miljoen vluchtelingen vragen zich dagelijks af wat de toekomst hen gaat brengen. Zonder huis, thuisland en (vaak zonder) vrienden om zich heen..

Google Beta

Alle kleine beetjes helpen!

Daar probeert Google met zijn gigantische bereik wat aan te doen. Het bedrijf probeert je wakker te schudden zodat jij hun de helpende hand biedt. Zodat jij niet schreeuwt dat we onze grenzen moeten dichtgooien en die mensen het maar uit moeten zoeken. Zodat jij je stem laat horen om deze mensen bij te staan.

Dus, ben jij het met Google eens. Spreid dan deze gedachte, zoals wij dat ook doen. Al help je daar één vluchteling mee, dan is dat toch weer een mensenleven! Andere bijzondere initiatieven zien? Wat dacht je van de Better Shelter’s van IKEA of Refugee Emoji’s?

Reageer op artikel:
Google Beta kan op magische wijze je toekomst voorspellen
Sluiten