Daniel Koster
Daniel Koster 19 jan 2017

Doe je voordeel met deze Google Chrome tricks

Waar het merendeel van de mensheid vroeger Internet Explorer gebruikte, is dat nu het geval met Google Chrome. De browser werkt gemakkelijk en snel. Toch is het zo dat je nóg meer uit de internetbrowser kunt halen. Hoe? Met deze Chrome tricks.

Deze Chrome tricks zijn nice

Yes, we hebben er vijf voor je in petto. Met behulp van deze Chrome tricks zorg jij ervoor dat je nog productiever met je favoriete webbrowser omgaat. Dat scheelt jou een hoop tijd én zorgt ervoor dat je fijner te werk gaat. Het gaat hierbij om allerlei manieren om gemakkelijker met je tabbladen om te gaan. Onder de video hebben we ze ook nog even voor je uitgeschreven.

[accordion title=”Vijf Chrome tips”]

  • 1. Wil je een tabblad (op dezelfde plek) bewaren? Rechtermuisklik op het tabblad en kies ‘Tabblad vastzetten’.
  • 2. Wil je alle tabbladen behalve één sluiten? Rechtermuisklik op het tabblad en kies ‘Andere tabbladen sluiten’.
  • 3. Wil je sommige tabbladen sluiten? Dan kun je via een rechtermuisklik op een tabblad ‘Tabbladen aan de rechterkant sluiten’.
  • 4. Per ongeluk een tabblad gesloten? Dan is een nog snellere manier om ‘m te heropenen het inhouden van Control + Shit + T.
  • 5. Al je tabbladen sluiten maar niet verliezen? Dan kun je ze bookmarken en later weer openen via een rechtermuisklik op één van de tabbladen en voor ‘Bladwijzer toevoegen aan alle tabbladen’ te kiezen.

[/accordion]

Klaar is Kees?

Werk jij net zoals wij veel met tabs op Chrome? Dan zijn de bovengenoemde Chrome tricks ideaal voor jou. Echter mis je nog iets: deze Chrome-extensies. Zo staat OneTab daartussen, die je al je tabbladen laat minimaliseren om ze later weer te openen. Onze favoriet en een absolute aanrader.

Reageer op artikel:
Doe je voordeel met deze Google Chrome tricks
Sluiten